я вам рэкамендую ў спалучэнні непераможнай kts і diagun x-431
я вам рэкамендую ў спалучэнні непераможнай kts і diagun x-431
Кампенсуюць адзін аднаго? Але ты кажаш, усе афіцыйнае?
Мы разам з kts мы axone direct, што нас надзьмулі, і я б сказаў, амаль menmale, таму што вы рабілі ў нумары, але не вельмі мог яго з паловай![]()
я з autocom, і я апошні relase між іншым, я знаходжу, казка, суадносіны кошту і якасці? цана, клон мае практычна тыя жа магчымасці? у крычы , а ? добра, тады, калі ў вас есць 2 грошы affiancarci афіцыйны дыягназ быў бы свой топ, але ўжо з autocom, вы можаце працаваць
Тады, я думаю, я informero, каб прыняць autocom![]()
а прыхільнікі autocom, проста ўзяў, і я павінен сказаць, што клон ? сапраўды правільныя інвестыцыі дапамагае lavorarare так хутка і проста, перайсці купіць!!!!
перайсці autocom... інтэрфейс добры, улічваючы кошт..., што практычна прыраўнянае да texa, bosch і інш... ? пуста... я я добра я раблю ўсе, ад праграмавання да абнулення індыкатараў,,,, вазьмі яго, і я запэўніваю вас, што вы meraviglierai, чым тое, што ўдаецца зрабіць
Затым, калі вы хочаце прывязаць нейкі дыягназ канкрэтны тып 0 was op-com, але не кідаць грошы на гігантаў дыягназ, які вам вараць soldoni абнаўленняў, і многае іншае...да гэтага часу не зразумелі, што крызіс у майстэрнях, не ? толькі для працы, але і выдаткі!!!!!каб трымаць іх на ногі!!!!!!!!!!!!!!