шкада, што я не мог бачыць, я быў бы ў дапамогу, я спадзяюся, у адзін цудоўны дзень есць таксама і правы, неабходныя
шкада, што я не мог бачыць, я быў бы ў дапамогу, я спадзяюся, у адзін цудоўны дзень есць таксама і правы, неабходныя
Я раблю ўсе проста. Адлучыце памылкі на закрылкі турбулентнасці. Затым выдаліць механічна ад рухавіка. Затым chiptyuning легка. І кліенты вельмі задаволены.
Мы кажам, што памяншаючы дыяметр трубаправода памяншаецца аб'ем , але павялічвае хуткасць? затым, калі рухавік па-ранейшаму працуе як атмасферны, або нізкага ціску , для аптымізацыі патокаў у патроннік трэба пэўную хуткасць? паветра , распрацаваны спецыяльна для паляпшэння згарання і выкідаў ,а затым адкрыць, калі ен мае патрэбу? патоку ,калі пад ціскам ен таксама мае вялікую хуткасць? паветра
Паглядзець "Бярнулі"
расследаванне тут зніжэнне хуткасці дата ад цела "матылек" кампенсуецца ад матацыкла "original" ( рух падобна на рух тарнада, а не як нармальны матацыкл tuble, што челка па абодва сцены, поршань і сыходзіць) усярэдзіне цыліндру, які, памешваючы, лепш паветра вырабляе mgliore згарання, расследаванне, калі вы не мелі праблем прыроды "механіка", які разрыў матылькоў ж не было б сэнсу замацаваць
Pi? што парушэнне аат стрыжань каманды, праблема заключаецца ў паступовай памяншэнне карысны раздзел у калектары, з-за morchie.
Пасля 100 тысяч км эксплуатацыі з egr актыўны, карысны раздзел астатнія ? gi? значна зніжаецца нават без дапамогі любімых матылькоў swirl!
Турбулентнасць стварае для арыентацыі і розніца ў хуткасці рухаў , аднак, калі ўсе было выдатна нам, што мы будзем рабіць ???
Я ведаю, проста глядзець, галоўка 1.6 2.0 або ford-psa.
Справа ў тым, што робіць swirl, не ? паркоўка, патрабуе энергіі, і, калі матор ? gi? забітыя, калі гэтая энергія не c'? pi?, і вы атрымаеце лепшы вынік, проста праводзячы больш? паветра можна пыласосам.
Гэтага патрэбны дызель, а не іншы...
невялікі савет тым, хто павінен займацца гэтай мадыфікацыі механіка, пасля выдалення ўсіх swirl фізічна ад калектара, як я зрабіў, вы павінны зачыніць 4 адтуліны, змяшчае 4 штыроў з swirl ж варта свіст на впуске, савета шруба знізу, з аброці-філе
?????
я не думаю, што ніхто ніколі і не марыў ўсталюеце впускной калектар з 4 прыгожых адкрытых адтулін!
Таксама, чаму? для таго каб зняць c'? прыгожая праца, каб зрабіць......