Стар. 10 з 23 PrimaПерад ... 8910111220 ... АпошняеUltima
Вынікі 91-100 з 221
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    шкада, што я не мог бачыць, я быў бы ў дапамогу, я спадзяюся, у адзін цудоўны дзень есць таксама і правы, неабходныя

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Беларусь
    Et
    45
    Паведамленні
    176
    Я раблю ўсе проста. Адлучыце памылкі на закрылкі турбулентнасці. Затым выдаліць механічна ад рухавіка. Затым chiptyuning легка. І кліенты вельмі задаволены.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    тады, кажу, чынам, метад, на самай справе, гідрадынамікі кажа, што любое цела ўнутры трубы, запавольвае паток, cheesso як газ або вадкасць, калі затым выканаеце дзеянні запаволення, накіраваныя на гэта ? іншы рахунак
    Мы кажам, што памяншаючы дыяметр трубаправода памяншаецца аб'ем , але павялічвае хуткасць? затым, калі рухавік па-ранейшаму працуе як атмасферны, або нізкага ціску , для аптымізацыі патокаў у патроннік трэба пэўную хуткасць? паветра , распрацаваны спецыяльна для паляпшэння згарання і выкідаў ,а затым адкрыць, калі ен мае патрэбу? патоку ,калі пад ціскам ен таксама мае вялікую хуткасць? паветра

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    Паглядзець "Бярнулі"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    расследаванне тут зніжэнне хуткасці дата ад цела "матылек" кампенсуецца ад матацыкла "original" ( рух падобна на рух тарнада, а не як нармальны матацыкл tuble, што челка па абодва сцены, поршань і сыходзіць) усярэдзіне цыліндру, які, памешваючы, лепш паветра вырабляе mgliore згарання, расследаванне, калі вы не мелі праблем прыроды "механіка", які разрыў матылькоў ж не было б сэнсу замацаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Pi? што парушэнне аат стрыжань каманды, праблема заключаецца ў паступовай памяншэнне карысны раздзел у калектары, з-за morchie.

Пасля 100 тысяч км эксплуатацыі з egr актыўны, карысны раздзел астатнія ? gi? значна зніжаецца нават без дапамогі любімых матылькоў swirl!

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Ольбия
    Et
    58
    Паведамленні
    335
    Турбулентнасць стварае для арыентацыі і розніца ў хуткасці рухаў , аднак, калі ўсе было выдатна нам, што мы будзем рабіць ???

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Я ведаю, проста глядзець, галоўка 1.6 2.0 або ford-psa.

Справа ў тым, што робіць swirl, не ? паркоўка, патрабуе энергіі, і, калі матор ? gi? забітыя, калі гэтая энергія не c'? pi?, і вы атрымаеце лепшы вынік, проста праводзячы больш? паветра можна пыласосам.

Гэтага патрэбны дызель, а не іншы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    невялікі савет тым, хто павінен займацца гэтай мадыфікацыі механіка, пасля выдалення ўсіх swirl фізічна ад калектара, як я зрабіў, вы павінны зачыніць 4 адтуліны, змяшчае 4 штыроў з swirl ж варта свіст на впуске, савета шруба знізу, з аброці-філе

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    ?????

я не думаю, што ніхто ніколі і не марыў ўсталюеце впускной калектар з 4 прыгожых адкрытых адтулін!

Таксама, чаму? для таго каб зняць c'? прыгожая праца, каб зрабіць......

Стар. 10 з 23 PrimaПерад ... 8910111220 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •