я паспрабаваў rel?,як мяркуецца, ок, чаму? вы адчуваеце кантакт здымаць, але muovendoli аўтамабіль ? ўдалося стартаваць 1 раз на 3
я паспрабаваў rel?,як мяркуецца, ок, чаму? вы адчуваеце кантакт здымаць, але muovendoli аўтамабіль ? ўдалося стартаваць 1 раз на 3
Паглядзіце, што b70 ? датчык абаротаў рухавіка.
Будзе служыць праверка з дапамогай асцылографа.
Але ты ўпэўнены, што не як стартар не ў парадку??
З тых аўто ў мяне бярыце трохі, і я магу сказаць вам, што калі не даюць згоды на стартар або ? электрарухавік або, як мінімум, засцерагальнік.
Калі не падключаецца тэстар кабеля імпульс на стартар і праверце, калі прыходзіць напружанне.
мяне і здарылася што-то накшталт з-клас c,былі спалены 2 генератары і потым не выходзіў яшчэ,затым я прымацаваў booster і футбольны,я зарадзіў акумулятар і пасля 2-3 запускаў не заводзіўся(але не, што стартар круціў павольна, але прама, што не было згоды)замянілі батарэі і не мае яшчэ былі праблемы ne-генератараў, і ен прапусціў запускаў.
прывітанне pou быць, што гэтыя пастаянныя правісання увагі яны мандатаў нахілу ecu рухавіка трэба зрабіць дыягностыку эбу рухавіка паляванне на ўласнай тэрыторыі, - у голасе адаптацыі і перапісаць vin (нумар шасі ) texsa робіць ўпэўнены, іншыя дыягназы я не ведаю, паспрабуйце
Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся
дзякуй усім за парады, заўтра з раніцы я бяру ў рукі (сення тэрміновых рамонтных работ) як раз вырашаю плакат? усе ў дэталях