для бяспекі і добрае правіла захавання рэзервовых ўвесь ecu, то вы можаце спакойна рэдагаваць і пісаць у паслядоўны, галоўнае мець арыгінал для любой праблемы....
прывітанне, хлопцы, у мяне праблема, сення я спрабаваў рэдагаваць км, у блоку вялікая кропка mjt выраблена чытанне усяго bechup потым я прачытаў 2eprom і змяняецца з nyo4 ад 140000 яго расходу ў 84000 пішу 2 eprom, я падыходжу эбу я збіраюся праверыць з дапамогай дыягностыкі км у эбу, і я заўседы 140000 памыляюся, але дзеянні або cos іншы
Я хачу купіць bdm клон..што вы мне параіце??Дзякуй
хто-то эксперт, калі б напісаць пару радкоў для пачаткоўцаў аб тым, як вы працуеце ў bdm ?
свайго роду, крок за крокам, вельмі проста, каб даць ўяўленне пра тое, як вы робіце
хутка ты прыйдзеш да мэты, з 50 пастоў, і вы атрымаеце ваш выдатны гід ва ўсіх падрабязнасцях у бліжэйшыя gg sar? размешчана.
gi? . як і абяцаў:
http://www.professionalchiptuning.ne...bdm-Lista-auto
Апошні раз рэдагавалася giarras; 10-10-2012 ў 23:30
вы, вядома,
у kess v2 клон яшчэ не існуе
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
У kess v 4.2 клон ? у продаж у сеткі