калі ламаецца датчык ў даліне cat, і кліент не хоча марнаваць грошы, каб змяніць яго яна не выключае і шмат прывітанняў.вось адзіная ўтыліта? такой аперацыі
калі ламаецца датчык ў даліне cat, і кліент не хоча марнаваць грошы, каб змяніць яго яна не выключае і шмат прывітанняў.вось адзіная ўтыліта? такой аперацыі
прабачце, вешчуноў я не думаў пра гэта апошняе рашэнне, як камунальныя паслугі,я не раблю гэтую працу як прафесію і таму не будзе? ніколі кліент, які мне гэтае пытанне, я казаў толькі з тэхнічнага пункту гледжання, але на дадзены момант есць шмат альтэрнатыўных сродкаў, як я ўжо сказаў.
Апошні раз рэдагавалася giarras; 13-10-2012 ў 00:58
Другі датчык кантралюе толькі працу каталізатара, не удзельнічае ў вызначэнні карты, калі не тады, калі ідзе ў recovery.
у любым выпадку: open loop = cilco басейн = датчык не лічыцца
closed loop = замкнены цыкл = кіраванне з зваротнай сувяззю ад датчыка
Але тых, што ў гора...
sar? таксама можаце.... ЭКЮ gestir? науглероживания, як калі зонд не была зламаная/перадустаноўка:
Відавочна ідзе лепш за ўсе З для большасці ўжыванняў!
але затым 2 датчык можна адключыць ад карты? у мяне есць сябар, які хацеў бы зняць кэт, але зонд 2? як адключыць?
Праблема ў тым, як?
пост 21 c'? файл прыклад
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я не яшчэ 50 паведамленняўу любым выпадку, гэты пост не быў адносна 1-зонд??