Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 68

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    і што мне рабіць, і я дзякую табе за параду, па меншай меры, c'? хто-то ўжо? яго зрабілі, каб даць савет.
    у гэтыя дні я вельмі заняты, але як толькі знойдзеце месца пераходзіць? адразу.
    У краіне ад мяне есць mappatori, што есць іх емістасць? але я ніколі не чуў транспартнага сродку адлюстроўваецца іх.
    Дзякуй прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    8
    прывітанне у мяне 2 пытання па ECM

1: ? магчыма, калі вы выберыце любую частку ў 2D, мне гэта павінна быць відаць нават у HEX або код Ansi? Калі драйвер ? выбралі і ? размешчаны ў карту ідзе, але ідзе таксама бясплатная?

2: ? на самай справе выкарыстанне pi? агульны да вытворцаў розных версій праграмнага забеспячэння ў кантролер. Часам, па?, маюць прыкладна тыя ж карты, але ў розных месцах.
    І нейкім чынам магчыма, калі два файла з іншым, чым адкласці вобласці, так што накладваецца карты, так што вы можаце параўнаць напрамую?

Спадзяюся, вы разумееце,****** руская, чаму? не магу знайсці руская

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Можа быць ? лепшае, што вы напішыце на англійскай мове, які вы разумееце лепш!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў pitty Visualizza Messaggio
    Можа быць ? лепшае, што вы напішыце на англійскай мове, які вы разумееце лепш!
    абмеркаванне ачышчана, з пастановай ен піша па-руску

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Прабачце, не думала на гэтую рэч тут!

Для адказу! Вы можаце зрабіць гэта, проста вылучыце дзве карты арыгінальнымі і ўстаўка, як калі б ен быў зменены.
    Пасля таго, як у 2d, вы можаце мяняць карты, як вы заўседы робіце і накласці, каб праверыць, ці адрозненні.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    8
    я ведаю, як параўнаць два файла ў ECM, але ў выпадку двух версіях праграмнага забеспячэння diffrent pi? раз карты на месцах diffrent ..

cos? калі вы chosse драйвер і перайдзіце на карту мы бачым толькі балбатня ў іншы файл, чаму? карту адпаведнасці ? месца адрозніваецца.

Таму павінна быць магчымасць? пакласці абедзве карты, агульныя для адзін аднаго.
    Вы разумееце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    У гэтым свеце вы павінны выдаткаваць грошы, калі вы хочаце даведацца што-то, калі вы не ведаеце, куды пакласці рукі, паверце, вы толькі пашкоджанні, а затым пакіньце яго ў спакоі alientech вы іх раб, і вы ніколі не будзеце знаходзіцца ў аперацыйнай, каб не казаць грошы, што яны просяць...першае, што gi? часткі ад тэарэтычнай асновай ? вельмі важна тое, як толькі чытаць файлы, вы будзеце ведаць, дзе і як пайсці і змяніць, улічваючы, што не ўсе пункты, якія вы знойдзеце, будуць зменены...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    8
    * ake85
    калі гэта быў адказ на мае пытанне, я лічу, што вы не разумееце мой пытанне.
    Я ведаю, як вызначыць карты, і ў мяне ведаў, каб modofy іх.

Мой пытанне быў іншы.
    Мой пытанне быў ? можаце перамяшчаць карты злева направа, так што вы можаце пакласці іх адзін вышэй іншага, так што вы можаце параўнаць версіі праграмнага забеспячэння diffrent

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне я думаю, я зразумеў, што вы хочаце зрабіць, унізе есць 2 кнопкі "залатых" і "mod" націсніце на 2 і са стрэлкамі, які выкарыстоўваецца звычайна, рухаць карту, вы ўбачыце, што ен рухаецца толькі адну карту, калі яны адна на іншы, націсніце зноў на кнопку першага, так? яны зноў разам, калі вы хочаце, каб вярнуцца, як у крыніцы націсніце на 2 стрэлкі (чырвоны і сіні).
    прывітанне я спадзяюся, што гэта дапамагло

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    8
    *сіска
    я не зусім зразумеў вашае тлумачэнне. Цяпер я зрабіў накід, таму я думаю, што sar? wasier. Глядзець sktech у верхняй частцы вы ўбачыце два "карты"? сіні колер (карта) і з чырвоным колерам (карту B)

Абедзве карты, напрыклад, яны ж савет рухавіка, але і на месцах diffrent ў праграмнае забеспячэнне.

Цяпер я хачу, каб перамясціць карту так што гэта сапраўды адзін над іншым так, што можаце? убачыць адразу павялічваецца! (як паказана на фота ніжэй)

Гэта ? можна з ECM або няма?

некаторыя programms-гранные, такія як UltraEdit (ultra cf) пу? зрабіць падобнае рашэнне, але толькі ў шаснаццатковым фармаце.

Я шукаю інструмент адлюстравання, які забяспечвае гэты функцыянал. Падтрымлівае ECM?
    example.JPG

Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •