Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 41 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    але, улічваючы, што вы кажаце edc16c9 вы не можаце прачытаць,калі я знаходжу файл .ori ідэнтычная маей (sw і hw), то я і пішу гэта, павінна пайсці ўсе ок, правільна? таксама ў выпадку праблем, ce recovery млн. пакетаў у секунду, што дазваляе пісаць новы арыгінал

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Як правіла, c'? функцыя recovery, але не заўседы гарантуе перапісаць патрэбны файл..
    Затым вы можаце таксама блакаваць ECU.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    функцыя recovery mpps не працуе амаль ніколі, не ? гарантыя, калі блокаў ecu квашанай капусты, калі б я цябе imparerei, і я attrezzerei, каб працаваць у школе, пу? заўседы спатрэбіцца і безумоўна ? вельмі пі? упэўнены,

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    але, улічваючы, што вы кажаце edc16c9 вы не можаце прачытаць,калі я знаходжу файл .ori ідэнтычная маей (sw і hw), то я і пішу гэта, павінна пайсці ўсе ок, правільна? таксама ў выпадку праблем, ce recovery млн. пакетаў у секунду, што дазваляе пісаць новы арыгінал
    функцыі recovery ? запіс трохі больш? павольна, але ўсе залежыць ад блока, да гэтага часу я заблакаваны толькі адзін вялікі крок, 75cv, і з recovery я разумею-на шчасце, мы кажам, што ўплывае шмат фактар k

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    функцыі recovery ? запіс трохі больш? павольна, але ўсе залежыць ад блока, да гэтага часу я заблакаваны толькі адзін вялікі крок, 75cv, і з recovery я разумею-на шчасце, мы кажам, што ўплывае шмат фактар k
    вы часта карыстаецеся ў mpps клон? у вас якая версія?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    у mpps добра працуе на edc15, gi? на edc16 ідзе да шчасця

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    што то бачым пеўнік v54 клон obd-bdm каштуе 70€... mpps obd v12, то вазьму 30€ ... няма у адрозненне ад...
    але праблема і... хто сее ведае, як дзейнічаць у bdm? вы даеце? ce для зваркі? экю павінна быць харчаванне ?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    знаходзіцеся ўсе ў кіраўніцтвах пеўня, калі патрэбна дапамога пытайся і мы дамо вам руку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    мммм, улічваючы, што купіў бы клон, я не думаю, я лічу, кіраўніцтва на італьянскай мове.... ce некаторыя спасылкі, можа быць?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    есць кіраўніцтва на рускую мову, вы таксама можаце выбраць мова праграмнага забеспячэння

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •