Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 18 з 18

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    змяняючы ўсе параметры, turbo , абмежавальнікі і г.д. так паўстае! о, як у вас павялічваецца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Я mod таксама іншыя карты, не толькі тыя, turbo, і даходзіла да 1.3 1.4 пік, каб стабілізавацца ў 1.1 1.2 фіксаванай. ? гледзячы на свечкі выразна разумеў, што быў худы. Нават, калі карта паліўнай не была кранутая.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    Вы nn сумняваюся, што ў вас mod таксама і на іншых картах.. мне хацелася ведаць больш ці менш qnt ты павялічыў ціск, таму што я павінен зрабіць 207 gti і ад значэнняў, прынятых cn elm 327 працуе шмат тлушчу на высокіх абарачэннях з turbo пастаянная-1 і дзяцел 1.3

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Ен лічыць, што не мая ? есць GTI, такім чынам, мае некаторыя коні менш (156 Л. с. замест? 175 Л. с.), але ? заўседы адна і тая ж. Аднак на картах turbo, я даў яму максімум 3%. Зрабіце вочы з гэтых рухавікоў і кажу табе з асабістага вопыту, чаму? ? сапраўды момант зрабіць, пашкоджанні вельмі сур'езныя. Gi? ад арыгінальных трохі delicatini.

У любым выпадку, што праграму вы выкарысталі з ELM327, каб зрабіць часопіс? Я ніколі не змог убачыць, науглероживания з ELM 327 на гэтай ecu.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    З torque 1.8 ад усіх параметраў, адмоў і лямбда, а адзінае, што прымусіла мяне дзіўна, што ў гэтым аўтамабілі max рэжымы, у 5 перадачу значэння afr каштуе каля 10.7 вельмі тоўстая, можа быць, і гэта таксама, што і мне назад ісці так

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Можа быць, і лепш, што мы адкрываем абмеркаванне для сняданкаў, калі вам ідзе, чаму? я не хацеў бы ісці занадта OT
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    Nn мы ot трэба адкрыць абмеркаванне аб іх мы пагаворым li

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Тут, у тэорыі было цікава, калі я мог бы паставіць з крокам файла ori 175 л.з. на мой файл, 156 л.с....
    Ад матфея

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •