Стар. 46-54 PrimaПерад ... 364445464748 ... АпошняеUltima
Вынікі з 451 па 460 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Для дасягнення вы маглі б паспрабаваць вылічыць, колькі яны доўжацца ў градусах для гэтага рэжыму з крокам ў карту час, не ? неадкладна, чаму? мы павінны прайсці карту rail, каб скрыжаванне на карце, час у залежнасці ад абаротаў, для? гэта можа быць адпраўной кропкай разумным, каб пазбегнуць некалькі спробаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў asdone Visualizza Messaggio
    Для дасягнення вы маглі б паспрабаваць вылічыць, колькі яны доўжацца ў градусах для гэтага рэжыму з крокам ў карту час, не ? неадкладна, чаму? мы павінны прайсці карту rail, каб скрыжаванне на карце, час у залежнасці ад абаротаў, для? гэта можа быць адпраўной кропкай разумным, каб пазбегнуць некалькі спробаў
    Есць 2 старонкі, што мы кажам, што вы робіце, cos? на самай справе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я лічу, што адзіны спосаб, гэта менавіта тое, чаму? мы павінны выкарыстоўваць логіку, ecu-based, каб зразумець ecu, як яму здаецца, праблема заўседы коўдру кароткі, то яшчэ загадзя я менш шпулька turbo, але я больш крутоўнага моманту і больш шум рухавіка больш nox (які нас не цікавіць), такім чынам, пасля праверкі дасягнення, каб атрымаць прырост адчувальны есць toccher? агляд таксама логіка vgt і прыняць кампраміс шум, акрамя таго, трэба дадаць, што чакаючы рухавіка будзе больш менш вострае круглае скажам....гаворкі не павінны ў карту падмануў, чаму? l ўпырску duradi больш, але ecu не ведае, і, такім чынам, для rripristinare нармальных умовах мы вымушаныя прадбачыць (spanne, бо мы ніколі не фактычнага разліку) і трэба ўлічваць, што лямбда у гэты момант, дзе мы змяняны нашы tinj ісці? таксама даволі шмат. ...проста вялікі??
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Я лічу, што адзіны спосаб, гэта менавіта тое, чаму? мы павінны выкарыстоўваць логіку, ecu-based, каб зразумець ecu, як яму здаецца, праблема заўседы коўдру кароткі, то яшчэ загадзя я менш шпулька turbo, але я больш крутоўнага моманту і больш шум рухавіка больш nox (які нас не цікавіць), такім чынам, пасля праверкі дасягнення, каб атрымаць прырост адчувальны есць toccher? агляд таксама логіка vgt і прыняць кампраміс шум, акрамя таго, трэба дадаць, што чакаючы рухавіка будзе больш менш вострае круглае скажам....гаворкі не павінны ў карту падмануў, чаму? l ўпырску duradi больш, але ecu не ведае, і, такім чынам, для rripristinare нармальных умовах мы вымушаныя прадбачыць (spanne, бо мы ніколі не фактычнага разліку) і трэба ўлічваць, што лямбда у гэты момант, дзе мы змяняны нашы tinj ісці? таксама даволі шмат. ...проста вялікі??
    Хто ? вялікі?
    Я, вядома, няма, ? паўтара года, што mappo. Я, каб білі шмат, і я даведаўся? вельмі шмат.
    У любым выпадку вашыя развагі ? правільна. Я ніколі не ставіў танцаваць на vgt, чаму? я хацеў, каб мы прыехалі.
    Чакаючы катушку turbo памяншаецца, але пу? быць адноўлены менавіта з карты vgt.
    Я асабіста вакол вельмі мала ціску турба, калі я дроту газ (я нават турба большая ў два разы больш арыгінала), але машына ? тым не менш, вельмі рэактыўны. Жадаючы, каб загрузіць turbo толькі ўсе ўжо? вы пу? хай трохі загадзя, з самых ўпырску, тыпу на 2.0 mjet на нізкіх абарачэннях загадзя, ад "высокага" з невялікім/media ўпырску апускаецца, калі мы просім больш дызель. Хоць, магчыма, у арыгінале не глядзіце? ніколі гэтыя значэння ўпырску пры вельмі нізкіх абарачэннях да 2000rpm.. пу? таксама зрабіць так, як ты зрабіў менавіта, мне здаецца (хаця для мяне ты перабольшыў, з невялікім iq).
    Гаворка лямбда ? проста, pi? панізьце і pi? паліце, вядома ? pi? рэактыўны?. З картай падманулі? afr усталяваны не будзе? правільна, таму мы павінны падлічыць, колькі на самай справе мы ўводзім і calcolarci лямбда для ін'екцый рэальнай даты, тэрміны расцягнутыя. Гэта-тое, чаму? многія mappatori, якія робяць карты падманваюцца пакідаюць лямбда арыгінал або не горш падымаюцца.
    Я логіку карту падмануў на час не выкарыстоўваць і не зрабіць?, чаму? не sar? ніколі не памяшканнем, як паведамлена, на мой погляд.
    З карту паведамлена, акрамя таго, калі загадзя і ўсе астатняе ? добра, вы можаце таксама ацаніць даволі дакладна, да магутнасці, атрыманай як пара, што, як рэзюмэ, gi? праверана на 3 аўтамабілях, з якіх 1,9 over 200 конскіх сіл, 1.3 90 л. с. і яшчэ адзін 1.9 з толькі карту і разгрузкі. Апошні павінен быў зрабіць, 175 л. з. прыкладна, зрабіў 170 rullata з 29 градусаў звонку.
    Тое ж самае тычыцца майго, ен павінен быў зрабіць, 310, прыкладна, зрабіў 297 з 28 градусаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Калі паведаміце эбу, абнавіўшы break і рэгулявання, калі відавочны падман, што няма
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    Калі паведаміце эбу, абнавіўшы break і рэгулявання, калі відавочны падман, што няма
    ...таго, OT....? як я і думаў, нават я. Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Калі карту ? выраблена ў адпаведнасці з логікай ecu не бачу прычын, чаму гэтыя дадзеныя, выяўленыя ў цкб не павінны быць выпраўленыя...
    ты мяне біць.
    Сапраўды, калі ecu ? паведамлена, няма ніякіх праблем і cdb ? правільна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Матылек :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Прывітанне, хлопцы, я спрабую паспрабаваць іншы падыход, на мой 1900mjet, спрабуючы выкарыстоўваць логіку карту паведамлена. З пункту гледжання логікі, ужываючы гэты метад на час ўпырску ў мяне есць перавага, на самай справе зразумець, колькі я, уклаўшы, без падману часоў. У той жа прамовы, turbo, які я магу наладзіць так, каб ціск правільна, не зрабіць яго занадта высока, уводзячы pi? дызель. Але для кіравання rail, і што карысці, што б кіраваць ім так, як паведамлена? gi? 60\70 мм3 значэння з'яўляюцца тыя, максімальныя. У гэтым выпадку інфармаваць карту ? бескарысна. Калі я кажу, таварышы, не linciatemi :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Пытанне, сіл банальна.. але што вы разумееце пад "логіка карту паведамлена"...?

Стар. 46-54 PrimaПерад ... 364445464748 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •