Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 32

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163

Паспрабуйце карту grande punto mjet 90 к.с.

Добры дзень усе карыстальнікі форуму, убачыў, што я ў адпачынку і ў мяне есць трохі часу ****** каб прысвяціць сябе ўсе свой час я хацеў зрабіць карту для маей машыны мы гаворым grande punto 90 конскіх сіл. Я павінен сказаць, што на форуме я знайшоў шмат матэрыялу, і я вырашыў пачаць усе з нуля і зрабіць новую карту.
    Перш чым адпраўляць карту я хацеў бы некаторыя парады, гледзячы на карты педалі, якая не што іншае, як карта запыту момант я заўважыў, што знойдзеныя значэння ў breackpoint больш? нізкія значэння знойдзены ў абмежавальнікі крутоўнага моманту, таму раблю выснову, што карту педаль і абмежаванай gi? у арыгінале і іх абмежавальнікі крутоўнага моманту ўстаноўлены ў pi? высокія правільна?
    У мяне таксама есць адзін пытанне, на іншым форуме я чытаў, што карыстальнік мае перасадзіць ўсю карту педаль нават у негатыўны міф 90 hp і атрымаў выдатныя вынікі, вы думаеце, вы можаце? зрабіць змены, як правіла, каб атрымаць педаль-й? рэагаваць?
    цікава, гэта чаму? я прынесла міф аб залатых 90 cv і gi? арыгінальныя і pi? пругкай і гнуткай вялікую кропку.
    загадзя дзякуй прыкладаю пост врі
    http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1345624219

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    што тычыцца педалі, вы можаце зрабіць і ў якасці ўжо ў вас есьць іншы адказ, то змяніць яго ў далейшым у залежнасці ад таго, як вам падабаецца адказваць на педаль, і, адпаведна, машына ўжо тут, на добрае месца,потым трэба змяніць астатнія,але кожная карта кіравання мае сваю логіку
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    я магу зрабіць карту, я і ne бераце натхненне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    які сэнс будзе,відаць, што хоча даведацца, як атрымаць толькі? больш канструктыўным, што яго асобу і месца, каб зразумець, дзе памыляецеся, і каб яго правільна зрабіць........відавочна, што гэта ? мае асабістае меркаванне
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    пачаць, зрабіць і размясціць яго, і мы разумеем разам, дзе вы можаце палепшыць

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Explode. . І вы таксама маеце рацыю...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Дзякуй за вашы адказы я скончыў рабіць карту-й? пазней месца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Вось гэта і выпрабаванні. я ricopiato ўсей карце педаль міф таксама часткі негатыўных і arrichito некаторыя моманты.
    Знешні выгляд парады і меркаванні
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Я думаю, есць некаторая праблема ў тым, як вы захавалі файл. Чаму? арыгінал ? ад 1 Мб і мод 2 Мб. Упэўнены, што выкарыстоўваецца файл ori вышэй размясціў?
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Так, я ведаю, я выкарыстаў іншы файл, то апублікавана, аднак, ціхі роўныя яны ж hw і sw

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •