Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 49

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151

погляд, першыя крокі на ecm opel astra 1.7 cdti 101cv

усім прывітанне
    я нядаўна гатэль у свеце chiptuning, і я пачаў рабіць невялікі працы, напрыклад, файл-opel astra 1.7 cdti 101cv bosch edc16c9 (файл не з маей машыны,але цяпер мяне не хвалюе,я ў першую чаргу павінен навучыцца добра працаваць,тады, магчыма, мне мой маяк для маей машыны )
    сказаўшы гэта, я прыкладаю .на врі і .mod
    я працаваў цяпер толькі на
    - запытаны крутоўны момант падчас паскарэння
    - запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах
    - абмежавальнік крутоўнага моманту
    - ціску ў рампы
    - абмежавальнік ціску ў рампы ( l' я не ўзяў іх крыху вышэй максімальнае значэнне, усталяванае ў табліцы ціску ў магістралі высокага ціску)
    я спрабаваў перамясціць дастаўкі трохі вышэй, 4500-5200 абаротаў, але не ведаю, ці ўдалося
    у бліжэйшы час

файл ori выдалены
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-01-2015 да 18:00

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    усім прывітанне
    я нядаўна гатэль у свеце chiptuning, і я пачаў рабіць невялікі працы, напрыклад, файл-opel astra 1.7 cdti 101cv bosch edc16c9 (файл не з маей машыны,але цяпер мяне не хвалюе,я ў першую чаргу павінен навучыцца добра працаваць,тады, магчыма, мне мой маяк для маей машыны )
    сказаўшы гэта, я прыкладаю .на врі і .mod
    я працаваў цяпер толькі на
    - запытаны крутоўны момант падчас паскарэння
    - запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах
    - абмежавальнік крутоўнага моманту
    - ціску ў рампы
    - абмежавальнік ціску ў рампы ( l' я не ўзяў іх крыху вышэй максімальнае значэнне, усталяванае ў табліцы ціску ў магістралі высокага ціску)
    я спрабаваў перамясціць дастаўкі трохі вышэй, 4500-5200 абаротаў, але не ведаю, ці ўдалося
    у бліжэйшы час

файл ori выдалены

OPEL1.7 mod 694-412.rar
    файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі не было ўжо, і ў розных абмеркаваннях уставіць спасылку з нумарам вось, акрамя таго, не забывайце, што файлы крычы ідуць, размешчаныя ў правільным кірунку, паказаўшы тып аўто, ecu, аб'ем рухавіка, hp, hw, што sw і інструмент для чытання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    гэты файл .крычы, ужо прысутнічае тут, на форуме, я ўзяў менавіта тут, у самай справе, я ўдакладніў, што не было маей машыны....
    і гэта было ўкладанне, як мой у іншай дыскусіі,толькі, што я не знаходжу дзе...
    у любым выпадку, вось спасылка на пасаду files .ori банка дадзеных

http://www.professionalchiptuning.ne...html#post23055

Astra H GTC 1,7 101cv A694_412 EDC16C9 Ori.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    вось яшчэ адзін файл .mod , я дадаў змены ў кіраванні turbo,абмежавальнік turbo і колькасць паліва...
    я паставіў абмежавальнік turbo 2150hpa т. е. = 1.15 бар turbo максімум,так што я б сказаў у межах допускаў,арыгінал быў на 0.9 бар
    акрамя таго, ціск турбо,max сон прыйшоў да 2010hpa,т. е. 1.01 бар....
    знешні выгляд каментароў, калі паеду ў правільным кірунку
    дзякуй, у бліжэйшы час
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-01-2015 да 18:01

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    На другі карце можа ісці, але вы можаце трохі адсунуць' pi? на карты педаль lim пара і turbo. Тады ў вас не закрануў карту Часу Ўпырску, што пу? спатрэбіцца. Аднак, на маю думку, можна паспрабаваць і паглядзець, як ідзе!
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    на турба яшчэ? у сярэднім у поўнай нагрузцы на 150-180 пунктаў... я не хачу смажыць турбіна неўзабаве пасля гэтага,і таму, што машына мае зліўны кэт цалкам арыгінальныя...
    як мы дастаўкі? я спрабаваў перамясціць вышэй па картах пара паскарэння і абмежавальнік крутоўнага моманту,даючы таксама дапамогу ў turbo высокі....прыкладна 2000 абаротаў, а не з поўнай нагрузкай я павялічыў у % менш , каб захаваць трохі счапленне ад празмернага стрэсу...
    мне не хапае, каб зразумець, як яны працуюць, час ўпырску, калі ? карысныя ritoccarli...

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Калі хочаце, пакіньце cos? turbo, а затым выкарыстоўвайце тую ж логіку, што вы выкарыстоўвалі на карту педаль, каб зрабіць карту часу ўпырску, і затым паспрабуйце яго.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    з дапамогай ecm-мне, я гэтыя табліцы даступныя праз драйвер...

- час ўпырску (адна табліца)
    - фаза ўпырску - электронны ўпырск галоўная базавая карта 1 (гэтыя есць 6 табліц,з павелічэннем ліку, пачынаючы ад 1 да 6)

я павінен падправіць перш, дакладна?
    то есць ****llo абмежавальнік fumosita зонд верхні і ніжні, што я не разумею, для чаго патрэбныя і на самай справе, але я не дакранаецеся..

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Вы сапраўды неабходна закрануць, тое, што называецца час ўпырску. На іншых картах кіруюць авансы помпы і паліўнай. Безумоўна, дакранаючыся гэтых карт можна атрымаць яшчэ лепшыя вынікі, але для базавай карты я не буду іх вытворчасць, страты.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    калі я не памыляюся, калі вы дакранаецеся час впрыска павялічваецца моцна fumosita правільна?

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •