Вынікі з 1 па 4 з 4

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335

ECU 8f2.G1 G пункту 75HP - шукаю фатаграфіі высокага дазволу боку зварных швоў грэбень

Прывітанне, хлопцы, кома назва шукаю фота высокага дазволу, так? я павінен перабудаваць трасы на ecu 8f2 і для гэтага патрэбныя фатаграфіі, дзе былі бачныя сляды ад боку швоў грэбень. Ecu, як я ? сказалі, вы ? спалілі, так? ? туды ў кароткі блок кіравання свечак напальвання, якая знаходзіцца пад батарэяй ( мабыць, у залежнасці ад электрыкі, што кіслата мае паржавелых такі блок, што тады ? хадзіла ў сукенку, а ? асмальваюцца спальваючы ecu рухавіка). Так як аўтамабіль ? адзін мой добры сябар, я хацеў бы паспрабаваць аднавіць лыжах спальваецца і паглядзець, калі бакі.. пакуль яны шукаюць іншую. Калі хто-то не можа? зрабіць фатаграфію, дзе вы бачылі сляды грэбень-й? вялікія, магчыма, farmele мець ? дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Дзякуй, вельмі добры
    я адноўлены на схілах, мне не хапае толькі фота, дзе вы разумееце на якія-кантактны грэбень ідуць кантактаў. раз'ем, які мяне цікавіць ? тое, пі? вялікі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Прывітанне, дзякуй за тое, што зроблена і адпраўлена !
    я заўважыў? што ? трохі адрозніваецца ад маей, на самай справе, для мяне есць толькі 3 трасы невялікія, прама над кантактамі грэбень вялікі, а ў вашай ужо і на 4. тым не менш, паглядзець размяшчэнне кампанентаў ? усе ў адным месцы!
    Я сумняваюся, што гэта сапраўды змяняе фізічна ўкладку залежнасці ад колькасці. а добра выглядаць (калі б яны былі аднолькавыя кантакты) вынікае, што ен выканаў трасы, а затым позна раніцай портэр? ECU, дзе знаходзіцца машына, каб убачыць, калі частка.
    Яшчэ раз дзякуй за гатоўнасць? !, вельмі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    на жаль, нічога не рабіць, калі аўтамабіль не заводзіцца, я спрабавала

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы