Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 11 з 11
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    Citazione Першапачаткова Напісаў polini Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы я зрабіў чытаць увесь певень і сям'і і 3.0d bosch dde.4.0, і я з файла 512 але потым, калі я пайшоў, гэта не прымушае мяне пісаць, error data 9, затым я зрабіў паспрабуйце прачытаць яго з Magpro, і я толькі драйвер edc15c4, і я прачытаў толькі дадзеных і файлаў, і 48kb pero, я не хацеў рызыкаваць пісаць з травень зараз у якой і каралеўскай сям'і ecu і светлыя певень не піша, замест screen error певень
    добры дзень, вы спрабавалі з v2? я табе напісаў, з-стары певень спакойна,v2 не думаю, то напішыце, а то нават magpro добра,што чытае і піша толькі табліцы

Citazione Першапачаткова Напісаў polini Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы я зрабіў чытаць увесь певень і сям'і і 3.0d bosch dde.4.0, і я з файла 512 але потым, калі я пайшоў, гэта не прымушае мяне пісаць, error data 9, затым я зрабіў паспрабуйце прачытаць яго з Magpro, і я толькі драйвер edc15c4, і я прачытаў толькі дадзеных і файлаў, і 48kb pero, я не хацеў рызыкаваць пісаць з травень зараз у якой і каралеўскай сям'і ecu і светлыя певень не піша, замест screen error певень
    добры дзень, вы спрабавалі з v2? я табе напісаў, з стары певень спакойна,v2, не думаю, што напіша, і тады нават magpro добра,то чытае і піша толькі табліцы, таму файл ? 48 mb
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 19-08-2014 да 03:29

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •