прывітанне, хлопцы,я пачала пісаць што-то на piasini,я купіў яго месяц таму, і яшчэ nn, я правяраў!!толькі, што тэкст там пішацца ведаць!!!!!
прывітанне, хлопцы,я пачала пісаць што-то на piasini,я купіў яго месяц таму, і яшчэ nn, я правяраў!!толькі, што тэкст там пішацца ведаць!!!!!
я выкарыстаў час, f? у сектары матацыклаў у гэтай галіне, я павінен сказаць, што ? трохі impegnetivo але, як і ўсе пытанне добрай волі?, нядаўна я купіў іншы, паколькі тое, што я я аддаў , мне ? служыў х mazda6 x спампаваць файл..я абяцаў расследаваць x l' выдаленне fap, які яшчэ да гэтага часу не здолелі зрабіць як x недахопу часу, што x вопыт, я думаю, што нам трэба было што-небудзь ? немагчыма,наш карыстальнік даў мне файл, які ен спрабаваў з добрымі вынікамі, і я думаю, што суда-тое, бяры? кі, x, каб змяніць мой.... у piasini улічваючы, што пост гаворыць аб гэтым, на мой ўбачыць ? добры інструмент, але абмежаваны x усе машыны, якія мы abbituati рабіць.
Прывітанне Giarras, таму што мне вельмі цікава даведацца больш? аб тым, Piasini, ці магу я спытаць, калі ласка, chierimenti аб двух вашых сцвярджэнняў:
Чаму? сцвярджаеце, што ? складанай?
Чаму? вы лічыце, абмежаваны з аўтамабілямі?
Вялікі дзякуй за тлумачэнні, і за час, dedicatomi![]()
я адказваю адразу..блокі кіравання, матацыкл не проста адкрыць так шмат разоў, нават з бітай зможаш х абыйсці свідраванні адтулін, дзе вы можаце ўмяшацца, калі вы не ведаеце, дзе c'? словам, каб кінуць блок кіравання х аўтамабіляў абмежавана? але xch? многія аддаюць перавагу працаваць у паслядоўны і piasini гэтыя робіць вельмі мала і, як пратаколы і p? бедны а х ecu nipponiche я думаю, што лепш. я спадзяюся, што я было ясна, а заўтра замест таго, што пу? зрабіць.
giarras гэта заўважыў ? абмежаваны,я magioparte яго ўзяў для mazda,што потым здарыцца які-небудзь іншы тып эбу, то мы правяраем і бачым, дакладна, як след
Дзякуй Giarras! Sie было ясна і вельмі добры!
Такім чынам, адзіны спосаб умяшацца на блокі кіравання ад матацыкла ? адкрыць іх? На практыцы трэба адпрацоўваць, як у BDM?
Aspetter? хацелася заўтра, каб прачытаць астатнюю частку твайго адказу...
Дзякуй 1000!![]()
павінны таксама зрабіць новыя marellio mjd8 тыя, якія мантуе punto evo, так сказаць
вам даецца?