упэўнены, што тут
http://www.professionalchiptuning.ne...vo-vt3168.html
там не будзе тваей?
упэўнены, што тут
http://www.professionalchiptuning.ne...vo-vt3168.html
там не будзе тваей?
пачаць з таго, bdm ўласныя marelli для каго ? пачатковец, я не думаю, што просты.
перш за ўсе, пасля прыему варта отпаять супраціў, каб потым прачытаць яе поўнае...
У любым выпадку мы на форуме, што мы можам дапамагчы вам, калі вы хочаце.
я згодны
Дзякую ўсіх за парады, не ведаю, чытаць яшчэ блок кіравання ў bdm і я яшчэ не абсталяванне падыходзіць мне ўдалося прачытаць з гала драйв - Fiat - 1.3 mjt 16v iaw - 63F *can і дадзеных, блок кіравання 51871687 - 3646pm94 - mjd6f3hw04p і я сгенерировал файл 2048 kb.
прывітанне добра, то зразумейце, спыняе пеўня, перш чым зрабіць дзярмо..... трэба ўзяць просты mpps і рабіць усе з таго, трэба заплаціць, каб вярнуцца ў крычы...і толькі адзін stro......zz..... а зарэгістраваныя добра прадстаўлены, і не спяшайцеся, інакш вы робіце дзярмо.....асабліва cn певень клон...
? віртуальнага файла, які адпавядае зыходны файл на вашым эбу, каб чытаць адрэдагаваны трэба зрабіць, каб сілы ў bdm? калі вы хочаце вярнуць крычы вы можаце напісаць файл, які вам згенераваў
Прывітанне, хлопцы, я не спяшаюся, для гэтага я зарэгістраваўся на форуме, і зразумець, каб вас паставілі арыгінальны блок кіравання я павінен зрабіць, каб файл, які сгенерировал той, што ен зменены, і перапісаць яго з певень у адваротным выпадку я нічога не магу зрабіць.
няма, вы можаце выкарыстоўвайце файл, які вам пеўнік, ? ідэнтычныя арыгінальным, я растлумачу, marelli не могуць чытаць у паслядоўны файл, які вам пеўнік ? ваш арыгінальны выплачаны з сваей унутранай базе дадзеных, калі напішыце свой аўтамабіль вяртаецца арыгінал 100%
хто вам сказаў, сопоставленный зрабіў тое ж самае, паверце ;-)
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 14-08-2014 да 23:13
Я бачу тое, што вы кажаце мне, што ? поле вельмі займальная, такім чынам, seguir? савет палюсоў і будзе вельмі моцна@? для вывучэння мяне трохі усе, перш чым пайсці і змяніць дзякуй