Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 29 11-20

Абмеркаванне: Punto evo 90cv 2010 год

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    13
    упэўнены, што тут
    http://www.professionalchiptuning.ne...vo-vt3168.html
    там не будзе тваей?
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    пачаць з таго, bdm ўласныя marelli для каго ? пачатковец, я не думаю, што просты.
    перш за ўсе, пасля прыему варта отпаять супраціў, каб потым прачытаць яе поўнае...
    У любым выпадку мы на форуме, што мы можам дапамагчы вам, калі вы хочаце.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    я згодны
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    116
    Дзякую ўсіх за парады, не ведаю, чытаць яшчэ блок кіравання ў bdm і я яшчэ не абсталяванне падыходзіць мне ўдалося прачытаць з гала драйв - Fiat - 1.3 mjt 16v iaw - 63F *can і дадзеных, блок кіравання 51871687 - 3646pm94 - mjd6f3hw04p і я сгенерировал файл 2048 kb.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    прывітанне добра, то зразумейце, спыняе пеўня, перш чым зрабіць дзярмо..... трэба ўзяць просты mpps і рабіць усе з таго, трэба заплаціць, каб вярнуцца ў крычы...і толькі адзін stro......zz..... а зарэгістраваныя добра прадстаўлены, і не спяшайцеся, інакш вы робіце дзярмо.....асабліва cn певень клон...
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    Citazione Першапачаткова Напісаў michell Visualizza Messaggio
    прывітанне добра, то зразумейце, спыняе пеўня, перш чым зрабіць дзярмо..... трэба ўзяць просты mpps і рабіць усе з таго, трэба заплаціць, каб вярнуцца ў крычы...і толькі адзін stro......zz..... а зарэгістраваныя добра прадстаўлены, і не спяшайцеся, інакш вы робіце дзярмо.....асабліва cn певень клон...
    mpps піша файл mod. але вы павінны скараціць да 1mb, у адваротным выпадку нічога не рабіць.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    ? віртуальнага файла, які адпавядае зыходны файл на вашым эбу, каб чытаць адрэдагаваны трэба зрабіць, каб сілы ў bdm? калі вы хочаце вярнуць крычы вы можаце напісаць файл, які вам згенераваў
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    116
    Прывітанне, хлопцы, я не спяшаюся, для гэтага я зарэгістраваўся на форуме, і зразумець, каб вас паставілі арыгінальны блок кіравання я павінен зрабіць, каб файл, які сгенерировал той, што ен зменены, і перапісаць яго з певень у адваротным выпадку я нічога не магу зрабіць.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    няма, вы можаце выкарыстоўвайце файл, які вам пеўнік, ? ідэнтычныя арыгінальным, я растлумачу, marelli не могуць чытаць у паслядоўны файл, які вам пеўнік ? ваш арыгінальны выплачаны з сваей унутранай базе дадзеных, калі напішыце свой аўтамабіль вяртаецца арыгінал 100%

хто вам сказаў, сопоставленный зрабіў тое ж самае, паверце ;-)
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 14-08-2014 да 23:13
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    116
    Я бачу тое, што вы кажаце мне, што ? поле вельмі займальная, такім чынам, seguir? савет палюсоў і будзе вельмі моцна@? для вывучэння мяне трохі усе, перш чым пайсці і змяніць дзякуй
    IP

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •