Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456
Вынікі ад 51 да 56 56

Абмеркаванне: карты асноўных

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    хто-небудзь ведае, даць мне адказ ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    прабачце lupak але калі мы гаворым пра " карты асноўныя карты часу ўпырску, на мой погляд, не свабодны? ? менавіта гэты ? карта каліброўкі ? калі вы не ведаеце, як паступіць лепш пакінуць ori у адваротным выпадку аўтамабіль пачынае паліць тыпу парома...
    для карт, неабходных для кіравання дызель па мне, мы можам contarne тры з якіх галоўнае казаць edc15 ? карту педаль, што добра ведаеш і што толку, калі ад гэтага richiediil 15% больш, чым дызель ? відавочна, што трэба карэктаваць карты абмежаванне такі ж працэнт і я: карта дыму абмежавальнік крутоўнага моманту і карту пераўтварэнні нм>iq акрамя гэтых, то, паколькі мы далі больш, дызельнае паліва, вы павінны даць больш паветра і для кампенсацыі ен мае намер закрануць карту turbo і яго абмежавальнік, калі вы хочаце крыху больш? вы пу? злегку павялічыць карту press rail і адпаведны абмежавальнік, але я не рэкамендую....
    з метадам, апісаным вышэй, не дакранаючыся ne часы ne rail экю, робіць усе свае алгарытмічныя вылічэнні, як ад золата, каб даць вам мы? што прапануеце ў карту педаль...дакладна, што гэта ? мой асабісты метад модов, якія не neccessariamente ? - лепш за ўсіх, але я лічу, pi? "чысты" было б зрабіць некаторыя ўдакладненні на карце пароў, якія працуюць у долю стехиометрического але хацелася б пачуць, што думаюць прафесіяналы...
    Ps:у любым выпадку, хацеў бы я таксама ведаць адказ на ваш пытанне, давайце паглядзім, што нам гавораць....
    Апошні раз рэдагавалася манро; 12-10-2012 ў 15:02

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Вы маеце рацыю, манро, можа быць, мы выйшлі з " topic";
    гэта было толькі, каб не адкрываць новую тэму, дарэчы, што ? карту пераўтварэнні нм>iq ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    lupak я адкажу, як адказвалі мне:я не даю пераказваюць не ў крыўду!!!!
    няма, як ты, я магу растлумачыць словамі,.... калі абароты на форуме або ў сетцы пошук па edc 15 вы ўбачыце, што знаходзіцеся..у цяперашні час я не маю магчымасці? глядзець карты, чаму? у мяне няма праграмы, каб зрабіць гэта, ecm,тытана і інш у адваротным выпадку вы postavo адзін scren....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі пу? дапамагчы, карту нм на iq ў драйвер ecm titanium, там, дзе маецца, называецца "Справа? паліва ўпырскваецца"
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    lupak я адкажу, як адказвалі мне:я не даю пераказваюць не ў крыўду!!!!
    няма, як ты, я магу растлумачыць словамі,.... калі абароты на форуме або ў сетцы пошук па edc 15 вы ўбачыце, што знаходзіцеся..у цяперашні час я не маю магчымасці? глядзець карты, чаму? у мяне няма праграмы, каб зрабіць гэта, ecm,тытана і інш у адваротным выпадку вы postavo адзін scren....
    Дзякую цябе, усе роўна, на самай справе я не хачу, каша гатовая, я хацеў бы зразумець што-то не зрабіць выпадкова.
    Можа быць цалкам дастаткова адрасы майго золата , але, улічваючы, што на дадзены момант у вас праграмнае забеспячэнне выглядаць, калі хто-то можа паказаць мне.

Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •