Вынікі з 1 па 5 з 5

Абмеркаванне: Модуль eco power chip

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    7

Модуль eco power chip

Што вы думаеце на гэты модуль дае +20% крутоўнага моманту і + 15% магутнасці, зніжэнне расходу паліва на 15%, для дызельных рухавікоў, падлучаны да рэгулятара ціску паліва aumentado прэс паліва і quaella turbo .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    я асабіста модулі іх ненавіджу не думаю, што вы дажыве прадукцыйнасць, т? цытуецца не ў крыўду
    але калі вы паглядзіце добра ў гэты модуль, вы ўбачыце, што трэба падключыць на rail як павялічыць turbo?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    7
    Анч я не згодныя, усе " выкарыстанне блокаў кіравання бд. якія нічога не робяць, каб бачыць усе "ecu значэнняў у шахматным парадку, у пэўных межах, каб падмануць эбу і прымусіць яе рэагаваць у адпаведнасці з палажэннямі існуюць модулі, пасіўныя (супраціву), разгарнуў адразу і актыўных з мікра на борце, напрыклад, гэта модуль, які я бачыў, і мне прапанавалі падключыць мікракантролер прымае сігнал ад раздыма датчыка ціску паліва ў магістралі rail" і вяртае eleborato у адпаведнасці з крывой у памяці кантролера, павялічыў ціск паліва, паколькі выхад модуля (апрацаваны сігнал) ідзе ва-банк' ecu ен правярае, такім чынам press. turbo cnm. сярод дадатковых гэта не ? дрэнна, здаецца, што значэння вышэй наблізіліся дастаткова , спрабаваў на giulietta tdi.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    ke я ведаю, ні адзін модуль кіруе абмежавальнікі, нават калі ваш быў у стане падняць ціск турбо, як вы з лім.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    7
    Не марнуючы грошы на непатрэбныя, пры праглядзе вэб-старонак c'? кіраўніцтва аб тым, як змяніць датчыка ціску ў рампы. Просты і эфектыўны

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •