Вынікі з 1 па 7 з 7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

чытаць ecu marelli iaw 5af панны

Цот мне трэба ўсталяваць новы ecu на пункт 188 1.2 benz/метану з ecu iaw 5af
    перш чым яго прыняць код, я хацеў бы зрабіць рэзервовую копію ecu , як flash, што dell eprom.
    пасля ўстаноўкі, як я павінен рабіць, каб не даць ўзяць код і прачытаць ecu нявінніца?
    калі зняцце антэны на замку можа быць рашэнне?
    апошні пытанне, калі я чытаю з kess v2 я) закон (flash-eprom?
    Я чакаю нейкай інфармацыі
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    На некаторых ecu, дастаткова было проста ўсталяваць, запусціць машыны, то выключыць яе з уключанай перадачай без рамкі, off, і вы маглі атрымаць экю ўсе яшчэ нявінніца , па гэтаму замест таго, апошняе, што я ўсталяваў, я думаю, што вы атрымалі код, чаму? першыя 10 або 15 секунд, машыны не ? гульню, пасля я паўтараю некалькі секунд, я думаю, што ен захоўваецца код ? пачалося.
    У кожным выпадку ? есць ecu легка зрабіць багародзіцы з tool, прысвечаны знайсці некаторыя калегі, хто можа зрабіць працу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Мая праблема, ці не ? scodificarla ? што я хацеў зрабіць рэзервовае капіяванне ecu і новая ternerla ў выпадку выкарыстання, а таксама scodifcata, вось і ўсе.
    Гэта ж, як жа, але вы кажаце, што калі сыходжу, антэны ад ключа прымае той жа код?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di scinti
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Паведамленні
    276
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    Мая праблема, ці не ? scodificarla ? што я хацеў зрабіць рэзервовае капіяванне ecu і новая ternerla ў выпадку выкарыстання, а таксама scodifcata, вось і ўсе.
    Гэта ж, як жа, але вы кажаце, што калі сыходжу, антэны ад ключа прымае той жа код?
    Зняць antennina не варта прытрымлівацца радам іншага калега прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я не стаў бы марнаваць шмат часу, на вашым месцы. У riverginazione вы з певень і 2 рэзістараў у boot mode...

Для чытання поўнай а трэба паставіць у boot і што яна не затым столькі сэнсу...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    уважлівы, часам завісае нават на чытанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    я зразумеў, я пакідаю стаяць было правільным для vare рэзервовае капіяванне ecu новай панны.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •