прабачце франк мяне бянтэжыць карту, якую ен, пасля чаго вы ўзялі карту пасля priessione turbo не той, пасля кода, які вы мне далі новы крок л я зменены , у цяперашні час каля 2400 заўтра месца цяпер ? рабіў пазней дзякуй
франк гэта ? адна з апошніх карта з карту lambda 950, у якім ен ідзе ў recovery 180
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 10:56
Не ведаю, калі гэта проста, паспрабуйце і, пры неабходнасці, мы робім яшчэ адзін від працы, мы выключаем карту ў рэжыме openloop (карту vgt (без ціску), дыяпазон абаротаў
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-03-2014 да 19:51
прывітанне франк дзякуй яшчэ заўседы ветлівыя, як толькі я магу, я раблю гэты тэст, я хацеў бы спытаць, як ніколі, у гэтым выпадку вы пакінулі SVBL арыгінал ???
Цяпер я з планшэта і не магу паглядзець файл, але вы ўжо былі? рэдагуеце
прывітанне ўсім, прабачце мяне за адсутнасць, але l universit? я быў заняты занадта шмат часу, я зняў два прыгожых цагляных цяпер давайце ўсе машыны c'? заўседы гэтая праблема, я не ведаю яшчэ, як гэта зрабіць
хлопцы, да часу я cpaito, што, безумоўна, я працаваў дрэнна, на карце я спадзяваўся, што хто-то даў мне руку,
аўтамабіль меў праблемы з турбінай, калі хто-то ? па-ранейшаму даступным, даць які-небудзь савет, як добра я прымаю, дзякуй
гэтая праблема мае дакладнага вашага аўтамабіля?
гэта павінна быць апошняе выпрабаванне праведзена , аднак праблемы я пісаў раней cio? аўтамабіль перавысіў 180 км/ч, апусканне ідзе ў recovery і, такім чынам, вы павінны выключыць прынтэр і зноў уключыце яго