Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі 41-50 51

Абмеркаванне: думку карта audi 1.9 105 л.з.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Citazione Першапачаткова Напісаў tonybiond Visualizza Messaggio
    прывітанне франк! дзякую цябе, a вось, але час overboost шчыра кажучы, не ведаю, як пакласці рукі, калі вы маглі б мне дапамагчы я быў бы рады, чаму? чытаючы вакол, калі вы мяняюць вы робіце шкоду, не ведаю .
    што тычыцца svbl я чытаў, што б мяжы ціску turbo я не ведала нічога гэтага мяжы .
    У адпаведнасці з лагічным спекуляцый, што вы робіце, справядліва ідзе скарэкціравана ў залежнасці ад ціску, якія я даю, бачачы ўсе гэта ў 2d, то я павінен інтэрпрэтаваць, як значэнне hex або ў дзесятковай сістэме, чаму? у шаснаццатковы пікі 1338, і я думаю, што неабходна прыняць гэтыя значэння, або ў дзесятковай пікі 5000 так скажам, якія падпадаюць пад гэта ? толькі "мо", каб праверыць, ці я магу памыляцца
    Значэння іх esprimerei заўседы ў дзесятковай сістэме, але дзе яго паглядзець 5000? я бачу ў год 2350, і ? у sigolo значэння (single value boost limiter).
    Паштовы файл, які мы бачым разам.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    прабачце франк мяне бянтэжыць карту, якую ен, пасля чаго вы ўзялі карту пасля priessione turbo не той, пасля кода, які вы мне далі новы крок л я зменены , у цяперашні час каля 2400 заўтра месца цяпер ? рабіў пазней дзякуй

франк гэта ? адна з апошніх карта з карту lambda 950, у якім ен ідзе ў recovery 180
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 10:56

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Не ведаю, калі гэта проста, паспрабуйце і, пры неабходнасці, мы робім яшчэ адзін від працы, мы выключаем карту ў рэжыме openloop (карту vgt (без ціску), дыяпазон абаротаў
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-03-2014 да 19:51

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    прывітанне франк дзякуй яшчэ заўседы ветлівыя, як толькі я магу, я раблю гэты тэст, я хацеў бы спытаць, як ніколі, у гэтым выпадку вы пакінулі SVBL арыгінал ???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Цяпер я з планшэта і не магу паглядзець файл, але вы ўжо былі? рэдагуеце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    прывітанне ўсім, прабачце мяне за адсутнасць, але l universit? я быў заняты занадта шмат часу, я зняў два прыгожых цагляных цяпер давайце ўсе машыны c'? заўседы гэтая праблема, я не ведаю яшчэ, як гэта зрабіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    хлопцы, да часу я cpaito, што, безумоўна, я працаваў дрэнна, на карце я спадзяваўся, што хто-то даў мне руку,
    аўтамабіль меў праблемы з турбінай, калі хто-то ? па-ранейшаму даступным, даць які-небудзь савет, як добра я прымаю, дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў tonybiond Visualizza Messaggio
    хлопцы, да часу я cpaito, што, безумоўна, я працаваў дрэнна, на карце я спадзяваўся, што хто-то даў мне руку,
    аўтамабіль меў праблемы з турбінай, калі хто-то ? па-ранейшаму даступным, даць які-небудзь савет, як добра я прымаю, дзякуй
    есць 5 старонак абмеркавання і шматлікімі крок, якія з іх вы загрузілі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    гэтая праблема мае дакладнага вашага аўтамабіля?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    120
    гэта павінна быць апошняе выпрабаванне праведзена , аднак праблемы я пісаў раней cio? аўтамабіль перавысіў 180 км/ч, апусканне ідзе ў recovery і, такім чынам, вы павінны выключыць прынтэр і зноў уключыце яго

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •