ад правілаў ? забараняецца размяшчаць у ****калі вы хочаце дапамагчы каму-то, трэба зрабіць гэта публічна
ад правілаў ? забараняецца размяшчаць у ****калі вы хочаце дапамагчы каму-то, трэба зрабіць гэта публічна
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 03-08-2014 да 21:58
пяць turbo, калі я раблю, як я напісаў раней, я знаходжуся науглероживания, што я хачу, змяніўшы такім чынам лямбда?
прашу прабачэння ва ўсіх...я сказаў фабіа, што не я яго ****пры c мы, як вядома ў рым, мы забыліся scambiarcela але я не думаю, нешта піша на форум,я выдаткаваў менавіта на лямбду, так як не быў прыціснуты гэты крок.
а лямбда-зонд рэгулюе carurazione аўтамабіля, калі крокам адвядзі, калі памяншаецца ад паліва.
калі вы змяняеце лямбда тычыцца адносіны стехиометрической і ў любой сітуацыі вы знойдзеце ecu правіла науглероживания ад цябе ўстаноўлена... ? цесна звязаная з колькасці? паліва, што будзе менавіта абмежаваная з-за лямбда, калі nn перамяшчэнні парогі спрацоўвання аднаго і таго ж...
так што, калі я ўсталеўваю напрыклад, 2% all ін'екцыі ў tot нагрузкі і абаротаў, я павінен пайсці і змяніць, гэтак жа, лямбда-маляня абаротаў і нагрузкі, дакладна?
Прабачце мяне, калі я ўмяшання
скажыце, калі ласка, што азначае AFR?
Дзякуй
адносіны стехиометрической машыны.. аўтамабілі, бензін круцяцца на 14.7:1, калі я правільна памятаю, што б ідэальна науглероживания