Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    ад правілаў ? забараняецца размяшчаць у ****калі вы хочаце дапамагчы каму-то, трэба зрабіць гэта публічна
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 03-08-2014 да 21:58

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    54
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    гэтая карта вам патрэбна, каб рэгуляваць суадносіны afr, а затым ўсталюеце на іншых картах
    прабачце, я не зразумеў, мы не прыбыцця; калі карту лямбда правіла афр што толку дакранацца да ін'екцыі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupo1 Visualizza Messaggio
    прабачце, я не зразумеў, мы не прыбыцця; калі карту лямбда правіла афр што толку дакранацца да ін'екцыі?
    Вы можаце націснуць на дадатак да тых часоў, пакуль лямбда або AFR не абмяжоўвае..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    пяць turbo, калі я раблю, як я напісаў раней, я знаходжуся науглероживания, што я хачу, змяніўшы такім чынам лямбда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    прашу прабачэння ва ўсіх...я сказаў фабіа, што не я яго ****пры c мы, як вядома ў рым, мы забыліся scambiarcela але я не думаю, нешта піша на форум,я выдаткаваў менавіта на лямбду, так як не быў прыціснуты гэты крок.
    а лямбда-зонд рэгулюе carurazione аўтамабіля, калі крокам адвядзі, калі памяншаецца ад паліва.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    54
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Вы можаце націснуць на дадатак да тых часоў, пакуль лямбда або AFR не абмяжоўвае..
    так, калі я не зразумеў, накладзеныя на afr, што я хачу мець на карце лямбда, і тады я буду incrementarmi ін'екцыі, пакуль не падымаецца больш?
    на практыцы гэта працуе, як свайго роду абмежавальнік на ін'екцыі дакладна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419
    калі вы змяняеце лямбда тычыцца адносіны стехиометрической і ў любой сітуацыі вы знойдзеце ecu правіла науглероживания ад цябе ўстаноўлена... ? цесна звязаная з колькасці? паліва, што будзе менавіта абмежаваная з-за лямбда, калі nn перамяшчэнні парогі спрацоўвання аднаго і таго ж...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    так што, калі я ўсталеўваю напрыклад, 2% all ін'екцыі ў tot нагрузкі і абаротаў, я павінен пайсці і змяніць, гэтак жа, лямбда-маляня абаротаў і нагрузкі, дакладна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    259
    Прабачце мяне, калі я ўмяшання
    скажыце, калі ласка, што азначае AFR?
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    адносіны стехиометрической машыны.. аўтамабілі, бензін круцяцца на 14.7:1, калі я правільна памятаю, што б ідэальна науглероживания

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •