выбачайце, але файл, які ў мяне есць для гэтага вялікі момант было два мега, не ведаю, па якой праграміст была ложак ,я sequito кіраўніцтва для рэзкі, а потым я scitto з mpps..і ? усе прайшло добра...так што калі файлы ? чытаў, у bdm або іншы, як я магу дзейнічаць у будучыні, каб не мець праблем.....
ад памеру, які ты разумееш ўсе.. і потым, есць праграмы, якія scompattano файл-ложак у паслядоўны.. а потым зразумець усе
затым файл-ложак у bdm у выпадку GP...2 мб вы можаце пісаць іншы праграміст......я правільна разумею....або c'? працэдура, у дадатак да рэзанні..1 mb
рэзаць файлы назад, толькі калі вы карыстаецеся mpps пісаць....з іншымі праграмістамі, і няма неабходнасці.
шкада, што я страціў трохі...я меў на ўвазе, калі файл чытаецца па бдм, ? потым напісаў з другога, не змяняецца пашырэнне файла....giusto!!!!!!
калі progammatore не ? l mpps пашырэнне файла няма-трэба яго змяніць..калі вы scrivrere файл ложак у bdm
і на bmw, як гэта зрабіць?? роўным pocedura для рэзкі?
s? што mpps чытае некаторыя BMW з файламі ад 1 мега, нават калі звычайна сон-2 мега
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]