Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-24 24 -

Абмеркаванне: Kia Carens дапамогу DPF OFF

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    мае сілу sbattermi у сеціве я знайшоў файл врі ў BDM і аўто ? гульня таксама робіць працу файл ад раз (сістэмы рэцыркуляцыі ог І DPF OFF), здаецца, што есць праблемы...а з файла прачытаць у паслядоўны dpf не ecludeva conn няма ў sw. сення вечарам месцы ўсе.Дзякуй
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    Прымацаваны файл, лічыць, што flash ? satta надпіс bdm з файла прачытаць у паслядоўны певень..Дзякуй я ў корму..
    Ааа цяпер зразумеў, ці не?!
    але, прабачце, не лай чытаць, перш чым пісаць файл серыйны BDM?
    аднак, да шчасця, вырашана..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Я адправіў у банк файлы залатымі BDM, я забыўся сказаць, што я напісаў файлаў tucson на carens, і, паколькі ен выдатна працуе, я магу сцвярджаць, што яны на 100%сумяшчальныя.Дзякуй
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    мае сілу sbattermi у сеціве я знайшоў файл врі ў BDM і аўто ? гульня таксама робіць працу файл ад раз (сістэмы рэцыркуляцыі ог І DPF OFF), здаецца, што есць праблемы...а з файла прачытаць у паслядоўны dpf не ecludeva conn няма ў sw. сення вечарам месцы ўсе.Дзякуй
    Прывітанне
    Вядома, у паслядоўны, не чытайце ўсе карты necesarie, каб зрабіць dpf-off, не праблема solftware que выкарыстання.
    У bdm чытаць усе contenutto файла, і ўсе карты necesarie, каб зрабіць dpf-off, трэба cuasi caulque праграмнага забеспячэння для гэтай ecu, але cuasi усе праграмнае забеспячэнне anula многія de table ?dtcs?

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •