Прывітанне ўсім, я, здаецца, учора адправіў паведамленне, што, здаецца, не так пі? сапраўдным, то паспрабуйце яшчэ раз выставіць пытанне ў мяне наступны аўтамабіль.Цяпер я магу сказаць, добра ведаць edc16, асабліва c39, гэта? хоць я ўсе фільтры дызель, уставай, лямбда зніжана, што не абмежаванні, я не захоўваю ўсе справа? дызель, што я дасягаю. Па карце цікава, 100mm3, першая праблема ? што дыягназ больш 90mm3 аб iq ідзе ў мінус і чытаю-98mm3, і я не разумею проста, чаму? гэта з карты, а 90mm3 не адбывалася, я таксама не разумею, чаму? ніколі не даходзіць да 100 праведнікаў, але заўседы 2-3 мм3 менш. Цяпер мы падышлі да галоўнай праблеме, пасля 3500 прыкладна пачынае абмяжоўваць iq, хоць і не павінны, розныя абмежавальнікі і лямбда. Памер 85mm3 прыкладна фіксаваныя, асабліва з чацвертай, вядома, абмежавальнікі для руху былі таксама мод але праблема не мяняецца. Што яшчэ больш? дзіўна ? што, падымаючы карту пераўтварэнні Нм-iq абмяжоўвае яшчэ менш, на 75-80mm3 прыкладна. Цяпер, гэтая праблема на 159 з такім жа рухавіком і карта практычна такая ж, як не стварае і я праблемы, адзіныя адрозненні, што я знайшоў карты адразу ж пасля карты педаль. На 159 усе ў 0, як першыя дзве, што два наступных, на giulietta, аднак, не ў 0, на восі у першых двух мы знаходзім km/h і % паскаральніка і ў карце мы знаходзім Квт, як значэнне дасягае максімум да 150kw. Аб двух картах, усе яшчэ наступных, якія маюць smepre падобным імем, мы % педаль (як я памятаю) і уключанай перадачы. цяпер на гэтых у нас і 0-1 2 перадачамі, якія спаганяюцца ў 260-300 нм, крывыя пасля 0. Таксама апошнія карты на 159 0. Можа быць на гэтай серыі карт, якія абмяжоўваюць вас? Там я схаджу з розуму, чаму? я не знаходжу іншага боку, што можа абмежаваць, і я хацеў бы ваша меркаванне.
Дзякуй усім за наяўнасці