Старонка 1 з 10 123 ... АпошняеUltima
Вынікі 1-10 з 105

Абмеркаванне: Giulietta 2.0 170

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216

Giulietta 2.0 170

Прывітанне ўсім, я, здаецца, учора адправіў паведамленне, што, здаецца, не так пі? сапраўдным, то паспрабуйце яшчэ раз выставіць пытанне ў мяне наступны аўтамабіль.Цяпер я магу сказаць, добра ведаць edc16, асабліва c39, гэта? хоць я ўсе фільтры дызель, уставай, лямбда зніжана, што не абмежаванні, я не захоўваю ўсе справа? дызель, што я дасягаю. Па карце цікава, 100mm3, першая праблема ? што дыягназ больш 90mm3 аб iq ідзе ў мінус і чытаю-98mm3, і я не разумею проста, чаму? гэта з карты, а 90mm3 не адбывалася, я таксама не разумею, чаму? ніколі не даходзіць да 100 праведнікаў, але заўседы 2-3 мм3 менш. Цяпер мы падышлі да галоўнай праблеме, пасля 3500 прыкладна пачынае абмяжоўваць iq, хоць і не павінны, розныя абмежавальнікі і лямбда. Памер 85mm3 прыкладна фіксаваныя, асабліва з чацвертай, вядома, абмежавальнікі для руху былі таксама мод але праблема не мяняецца. Што яшчэ больш? дзіўна ? што, падымаючы карту пераўтварэнні Нм-iq абмяжоўвае яшчэ менш, на 75-80mm3 прыкладна. Цяпер, гэтая праблема на 159 з такім жа рухавіком і карта практычна такая ж, як не стварае і я праблемы, адзіныя адрозненні, што я знайшоў карты адразу ж пасля карты педаль. На 159 усе ў 0, як першыя дзве, што два наступных, на giulietta, аднак, не ў 0, на восі у першых двух мы знаходзім km/h і % паскаральніка і ў карце мы знаходзім Квт, як значэнне дасягае максімум да 150kw. Аб двух картах, усе яшчэ наступных, якія маюць smepre падобным імем, мы % педаль (як я памятаю) і уключанай перадачы. цяпер на гэтых у нас і 0-1 2 перадачамі, якія спаганяюцца ў 260-300 нм, крывыя пасля 0. Таксама апошнія карты на 159 0. Можа быць на гэтай серыі карт, якія абмяжоўваюць вас? Там я схаджу з розуму, чаму? я не знаходжу іншага боку, што можа абмежаваць, і я хацеў бы ваша меркаванне.
    Дзякуй усім за наяўнасці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    чаму не паспрабаваць ccopiando абраны тут ў 159 і усталяваўшы ў 0 адрозненні, што знаходзіцеся...
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Добры дзень, Angelo, вы на самай справе паспрабуе? таксама cos? паставіўшы на 0 тыя карты, чаму? я паспрабаваў усе, але па-ранейшаму абмяжоўваць.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    калі вы кажаце, што c і частка, якая абмежавана да 260-300 нм...магчыма і тое праблема

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    калі вы кажаце, што c і частка, якая абмежавана да 260-300 нм...магчыма і тое праблема
    Тыя 260-300 нм я ўжо? паспрабуйце падняць да 500, але потым ад трэцяй перадачы 0 ад золата так шмат, таму не думаю, яны тыя.
    На іншых картах з Квт я нават стояков 180kw, але не ? служыў у нічога. Адзінае ? паспрабуйце паставіць усе ў 0, як на 159, хоць, па мне, c'? яшчэ і для гэтага я хацеў меркаванне іншых, што яны ўжо маюць? зроблены (абгрунтаваных з pi? у 90mm3)

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    паспрабуйце абнуліць, то хоць таксама думаю, што есць што-то іншае..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Паспрабаваў скінуць гэтыя карты і націсніце іншыя рэчы, нічога не абмяжоўвае, заўседы з чацвертай і далей. Раней, здаецца, не мае час, неабходнае, затым sar? які-то трохі дзіўна. Я схаджу з розуму, але яны ў мяне ў****.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Прывітанне, джэк, я хацеў спытаць вас інфармацыя наконт гэтай ecu, улічваючы, што ў сям'і, ne ? там. Па параўнанні з маей GT edc16c39, што добра ці дрэнна я думаю, я зразумеў джульета заўседы edc16c39 мне здаецца, зусім іншы. Па параўнанні з маей усе vaike карты, мне здаецца, зусім розныя, і на першы погляд не магу знайсці, адзін і той жа дыспетчар, што мне на маей GT. Я павінен толькі шукаць лепш, ці на самай справе нягледзячы на тое, што edc16c39 змяняюцца цалкам?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Кіраванне ? ж. ? што-то ламаецца пасля 3500 і прымушае яго абмежаваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Кіраванне ? ж. ? што-то ламаецца пасля 3500 і прымушае яго абмежаваць.
    На самай справе, гледзячы на добра, я думаю, што аднавіць становішча некалькі карт, я зрабіў дурня з ECM, што многія рэчы называе інакш, чым GT.
    Я, здаецца, вылучыў з driver 3 карты для сеткавай IQ і 4 для lamba можа быць?

Старонка 1 з 10 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •