Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483

opel упрыгожаныя 2000 cdti праблема пасля defap

прывітанне ўсім, як назва, у мяне праблема з гэтым аўтамабілем opel упрыгожаныя 2000 cdti 2010 160 л. edc17 c19, тып рухавіка a20dth, аўтамабіль атрымаў абнаўлення ў opel да ecu (ўладальніку ? прыйшоў ліст, што казаў яму ехаць у дылерскі цэнтр) пасля абнаўлення уладальнік кажа, што спажывае больш? і ў холад мінімум f? з зашчапкі.
    я і мой калега (ігар) мы defappata фізічна і карту-й? здзіўлены egr з переходником, а таксама карту, мы скарысталіся дапамогай раз, так як мы не ведаем, уручную, карацей кажучы машына ў холаду часта расліна да хуткасці? калі едзе, каб разблакаваць пасля трыццаці секунд і прыйсці ў норму, альбо трэба адключыць, і пры ўключэнні зноў ідзе добра, і толькі адзін раз ? з'явіўся ў рамках пісьмовага ехаць на дапамогу, відавочна, не існуе ніякіх кодаў няспраўнасці (заслуга ці віна раз)
    для тых, хто хоча дапамагчы мне тут c'? у крычы http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1405974664
    і прыкладаю мод.
    што, дзіўная ? што мой titan--- мяне бачыць, як ms42 адрозненне? есць bosch
    усім загадзя дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    я толькі што ўсвядоміў, што, магчыма, я павінен быў размясціць яго ў Files аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў-ecu дызель прашу прабачэння ў адміністратараў, калі я не мае рацыю, я быў трохі асцярожныя

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Ne раз, тым больш, не ecusafe працуюць на гэты тып ecu. Гэта трэба зрабіць уручную.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    дзякуй enzo, што адказалі, гэта я ўжо? зразумеў, мне было цікава, калі хто-то захоча даць мне некаторы прадстаўленне для таго, каб

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    нават *******span добра працуе на тых аўто і даць ўказанні, як гэта зрабіць у ручную ? што неймаверна больш, што немагчыма
    есць некалькі змяненняў, каб адключыць dpf правільна
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    На самай справе. Праз паведамлення тут, на форуме, вы становіцеся вар'ятам.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    ок, дзякуй хлопцы, што знайшлі хвілінку я думаю, што я павінен звярнуцца ў сэрвіс, які прапануе форум, але я хацеў бы спытаць яшчэ, што вы думаеце, ці есць спосаб аднавіць файл, які быў у ecu да абнаўлення? (я маю на ўвазе ад нейкай базы дадзеных, opel або што-то яшчэ, калі ў каго есць аналагічная машына, якая, магчыма, не зрабіў абнаўленне)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    калі вы загружаеце файл, які быў да абнаўлення блокаў. З абнаўленнем змяніліся коды ecu.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў enzopezzano Visualizza Messaggio
    калі вы загружаеце файл, які быў да абнаўлення блокаў. З абнаўленнем змяніліся коды ecu.
    прывітанне Enzo я не разумею, ен блакуе эбу ці ен блакуе машыны, якія не pi??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    прывітанне, з якім інструментам працуеце? паспрабуйце зрабіць спачатку bekup

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •