Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Абмеркаванне: Абмен Sw

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў francescosparco Visualizza Messaggio
    Я ж картку з тым жа крокам . У 332 c розніца abbissale. За што з 488 мяне было шмат праблем recovery
    Але 488 не павінна змяняцца ****llo фізічных, па параўнанні з 332 ? Я думаю, што не правільна параўноўваць два файла, бо dovrevbero працаваць на розных блоках кіравання ****llo абсталявання
    Тое, што функцыі роўная ? яшчэ пару рукавоў

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Але заўседы застаецца 488. Толькі што вы пакладзеце ў праграмнае забеспячэнне старая мадэль

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    вы... гэта ? ясна (акрамя таго, што я павінен зрабіць прама супрацьлеглае )
    ? мне было цікава... не ? праграмнае забеспячэнне 488 f? зварот да функцыі абсталявання, што 332 не мае, і наадварот ?
    можа быць, змяняе схемы кандыцыянавання сігналаў і можа... ў тэорыі нават falsarti чытання некаторых датчыкаў.

каб гэта было цікава, калі хто-небудзь ведае адрозненні HW паміж 332 і 488... або, па крайняй меры, калі хто-то яму адкрыты абодва, калі есць розніца істотныя "на выгляд"... не ўдаючыся ў прыватнасці.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    На гэты nn t do сказаць. Але! трэба назад я абмен? Як правіла, вы робіце наадварот

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў francescosparco Visualizza Messaggio
    На гэты nn t do сказаць. Але! трэба назад я абмен? Як правіла, вы робіце наадварот
    абнаўленне на hw 332 ад 536->688 я зрабіў гэта, чаму? калі няма, то я не зразумеў... 688 мае адключэння 3 цыліндру помпы rail на мінімум, (на самай справе, я менш вібрацыі)... то curiosit? заахвоціла мяне спытаць, незалежна ад таго, што я павінен зрабіць, якія адрозненні існуюць паміж hw 332 і hw 488, а то збіраюць абодва на 147 115cv (змяняюцца ў залежнасці ад года)...

вось і ўсе

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •