Старонка 10 з 12 PrimaПерад ... 89101112 АпошняеUltima
Вынікі 91 100 118

Абмеркаванне: карта часу ўпырску edc15c7

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў фабіа Visualizza Messaggio
    Я паслаў карту на максімальнае значэнне і сення свае я вырвалася канчаткова з машыны, паставіўшы рэзістар 33 ым 5 вт і cos? мяне вынесуць, а таксама адтуліну ад калектараў з чыгуну.... Адна рэч, якую я зрабіў, і быў зняць рэцыркуляцыі пароў алею, я паставіў добры шланг, які ідзе на зямлю cos? мой прыгожы, датчык ціску застаецца чыстым і Пінта
    ocio a адлучыце шланг вяртання пароў... я думаю, што такое? не выкарыстоўвайце адмоўнае ціск у блоку... што ? што добрага ? правільна...
    рызыкі, сцякаючай горш, калі не горш...
    выкарыстоўвае графін ў серыі на лініі, а не адключэнне за ўсе.

цеплаабменнік вас выдалены ? калі s? як вы абышлі ланцуг вадкасці ? я склаў трубу, алюмініевы cos? ад падробленай...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Цеплаабменнік яшчэ не я выдаліў, але з гэтым справіцца? калі я зняць, чаму? так не турбуе і не заклікаюць гэта рабіць... графін ведаю, што хоча есць, і я таксама зрабіў малюнак, як гэта ажыццявіць, але я бачу шмат рухавікоў, нават з выдатнай кавалерыі, якія не Збіраюць і ходзяць ж... І, шчыра кажучы, сення з майго боку ідзе дождж і я адразу ж падумаў на трубу ****** і ўсе вільготнасць? што магло б увайсці ў чахол для саветаў, і я адчуваў сябе вінаватым, як толькі мне адкажа ў рэалізацыі не спадзеючыся наткнуцца на занадта шмат праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    ... можна купіць за некалькі еўра павінны марнаваць час на гэта ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Што вы маеце на ўвазе некалькі еўра? Я ведаю, што вы марнуеце мінімум 50 еўра... Я, а не мяне, я зраблю гэта бясплатна..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Што вы маеце на ўвазе некалькі еўра? Я ведаю, што вы марнуеце мінімум 50 еўра... Я, а не мяне, я зраблю гэта бясплатна..
    знаходзяцца ў месцах азіяцкіх значна менш... і яны тыя ж, што прадаюць у італіі ў 50 з лішнім еўра... факты ездзіць
    .. у любым выпадку, я згодны з вамі, што costruirsele сівы рэчы d? некаторы задавальненне і залежнасць.

... (мы ідзем OT )

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Тое, што геаметрыя рухаецца вельмі легка з дапамогай адверткі і, здаецца, не зачыняецца, датчык ціску і чыстым, толькі элементы кіравання, з манометрам я не зрабіў... Улічваючы гэта, я наладзіў карту col файл, які ты мне даў ты, а вынік ? было ціск pi? ўстойлівы, але пік перабольшаныя ( амаль 2 бара) вельмі мала часу, проста рвалася на педаль... як Толькі я прыкладаю відэа з манометрам, калі трэба

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Тое, што геаметрыя рухаецца вельмі легка з дапамогай адверткі і, здаецца, не зачыняецца, датчык ціску і чыстым, толькі элементы кіравання, з манометрам я не зрабіў... Улічваючы гэта, я наладзіў карту col файл, які ты мне даў ты, а вынік ? было ціск pi? ўстойлівы, але пік перабольшаныя ( амаль 2 бара) вельмі мала часу, проста рвалася на педаль... як Толькі я прыкладаю відэа з манометрам, калі трэба
    Відэа ? усе, што заўгодна, нават калі проста паглядзець ціск без яе супастаўлення з іншымі дадзенымі (rpm, iq, % прывада і інш.) не мае сэнсу
    я наогул родаў з гэтай сістэмай, тады я буду бачыць, дзе ціск падае або перавышае жаданы і, што я ў дакладзе % клапана... відавочна, што калі ты штурхнуў-й? дызельнае паліва таксама ў iq pi? нізкія
    (cio?... у iq, адпаведныя на вр), то варта рэгуляваць таксама ў іншых слупках, не толькі ў той тэрмінал.

цяпер, калі я магу, мне было б цікава паглядзець вашу карту, так? магчыма, мы даведаемся разам...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Учора я спрабаваў-й? раз загрузіць відэа, але я ведаю, што ? вельмі, толькі я прыходжу дадому, я спрабую сціснуць яго і вам прыкладаю таксама карту (я ведаю, ужо? што вы impressionerai калі вы ўбачыце XD)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    калі гэта законна, але, магчыма, спасылка на youtube было б лепш...
    я баюся, што памер укладанняў занадта зацягваючы... і разлічвае, што ў відэа, ? gi? сціснутае характар, а, такім чынам, zippandolo/rarrandolo зменіць? мала або нічога...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    спасылка выдаленавось спасылка ...і вось карту 147mod7.rar ...есць яшчэ некаторыя рэчы рабіць, але, на жаль ? прыйшло лета і працы ў харчовай прамысловасці 12-13 гадзін у дзень, так што я толькі час спаць XD , дайце мне ведаць, што вы думаеце
    Апошні раз рэдагавалася Backgroop; 19-07-2014 да 12:10

Старонка 10 з 12 PrimaПерад ... 89101112 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •