Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19

Абмеркаванне: edc15c7 332_536 EGR off біт

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў Каманду электроніка Visualizza Messaggio
    пакладзецеся на паслугі онлайн-памылак (dtc), ведаюць, як дапамагчы!!!
    Дзякуй, але плаціць, каб вырашыць праблемы, мяне падаюць два асноўных прынцыпу :

- то ведамі
    - што агульнага

чаму я на форум, каб вучыцца і дзяліцца...
    калі становіцца проста вітрына для продажу паслуг... тады я няправільна месца

тым не менш, я змог, у рэшце рэшт, каб пераварыць DTC Remover файл ecu, я сказаў, што ўсе ок, файл зменены. ЗАХАВАНЫ, але памылка p0404 (EGR) працягнуць выйшлі не спалохаўшыся.
    карту maxata = 12740 і восі абнуляецца

ці не працуюць праграмы, або st? памыляюся, што-то я

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў gionag Visualizza Messaggio
    Дзякуй, але плаціць, каб вырашыць праблемы, мяне падаюць два асноўных прынцыпу :

- то ведамі
    - што агульнага

чаму я на форум, каб вучыцца і дзяліцца...
    калі становіцца проста вітрына для продажу паслуг... тады я няправільна месца

тым не менш, я змог, у рэшце рэшт, каб пераварыць DTC Remover файл ecu, я сказаў, што ўсе ок, файл зменены. ЗАХАВАНЫ, але памылка p0404 (EGR) працягнуць выйшлі не спалохаўшыся.
    карту maxata = 12740 і восі абнуляецца

ці не працуюць праграмы, або st? памыляюся, што-то я
    вы і ў самым што тычыцца ведаў і абмену, заўтра кантроль ваш файл, калі ў мяне момант часу, і тады я вам скажу.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вы і ў самым што тычыцца ведаў і абмену, заўтра кантроль ваш файл, калі ў мяне момант часу, і тады я вам скажу.
    дзякуй вам вялікі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    80
    Прабачце тады, калі я даў табе параду!!! Вы ведаеце, Дарагі сябар, скінуць Dtc nn і ўсе.... ніякіх формулаў, прымяніць і веды, тое, што вы хочаце зрабіць!!! калі класічная праграма nn вы вырашыць нічога, відавочна, nn і потым, так легка, што вы кажаце?
    Есць людзі, якія там працуюць гэтыя рэчы, і нас кідае крыві і цэлыя дні, рабіць спробы, і, запэўніваю вас, што калі нават ты, мы buttassi кроў на карты nn regaleresti нічога!!! Добрая праца!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў Каманду электроніка Visualizza Messaggio
    Прабачце тады, калі я даў табе параду!!! Вы ведаеце, Дарагі сябар, скінуць Dtc nn і ўсе.... ніякіх формулаў, прымяніць і веды, тое, што вы хочаце зрабіць!!! калі класічная праграма nn вы вырашыць нічога, відавочна, nn і потым, так легка, што вы кажаце?
    Есць людзі, якія там працуюць гэтыя рэчы, і нас кідае крыві і цэлыя дні, рабіць спробы, і, запэўніваю вас, што калі нават ты, мы buttassi кроў на карты nn regaleresti нічога!!! Добрая праца!!!
    Не c'? трэба быць агрэсіўным я проста патлумачыў свой пункт гледжання...

затым, пашыраючы вашыя развагі, што вы хацелі б сказаць, што тут, што вучаць толькі тое, "легкія" ? што калі вы хочаце, якая здольная пераламаць ход бітвы рэчы-й? складаныя вы павінны плаціць ?
    Мне падабаецца думаць, і, магчыма, адзіны, хто думае так жа, што, нават калі тое, што вы атрымліваеце з стомленасцю і "КРОЎ", часам, ? добра таксама адправіць яе, не заўседы трэба атрымаць з гэтага выгаду... часам веданне-й ці варта? грошы. ці, па крайняй меры, мне падабаецца думаць так...

take it easy

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    для edc15c7 есць біт ад скіду, які адключае кантроль сістэмы рэцыркуляцыі ог, калі вы шукаеце на форуме знайшлі рашэнне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    для edc15c7 есць біт ад скіду, які адключае кантроль сістэмы рэцыркуляцыі ог, калі вы шукаеце на форуме знайшлі рашэнне
    карыстальнік ужо знайшоў біт, як сказаў у сваім першым паведамленні, але, як вы добра ведаеце гэты біт блакуе клапан дэмпфера, і тое, што ен просіць ? калі вы можаце заблакаваць толькі без клапан egr.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    карыстальнік ужо знайшоў біт, як сказаў у сваім першым паведамленні, але, як вы добра ведаеце гэты біт блакуе клапан дэмпфера, і тое, што ен просіць ? калі вы можаце заблакаваць толькі без клапан egr.
    у вас есць, каб даць нам паглядзець ? я спрабаваў параўнаць два файла, да і пасля рэдагавання, але, мабыць, дадзеныя змененыя, не маюць сэнсу...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    мы стараемся падтрымліваць актыўны аб'ект абмеркавання, не пераходзячы

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы