Старонка 9 з 12 PrimaПерад ... 7891011 ... АпошняеUltima
Вынікі 81-90 з 118

Абмеркаванне: карта часу ўпырску edc15c7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў фабіа Visualizza Messaggio
    Я разумею, што вы маеце на ўвазе.... Можа быць, я спрабую павялічыць план паверха ў надзеі не разбіць нічога... у любым выпадку знешні выгляд табліцы з трывогай, чаму? я не ведаю, выкарыстоўваць winols, і было б вялікай праца скапіяваць карту ў праграме Excel.. Дзякуй
    Для капіявання/устаўкі тэксту, я прапаную вам studiarti ў доўг winols
    дай мне час, каб вярнуцца дадому на абед, і вам там я гляджу адразу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Паглядзіце на яе, я спрабаваў, чаму? winols і зусім іншы ****llo параўнанні з Ecm ... Але я ніколі не мог знайсці карыснае кіраўніцтва, якое я рабіў, зразумець... не кажучы ўжо пра damos, у мяне яны загружаюцца, але не здольны прымусіць іх пайсці... Я проста стаўлю сябе з санта-цярпення і зразумець, як гэта працуе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    ? pi? лягчэй, чым вы думаеце...
    для damos, бакоў вельмі простае здагадка.. DAMOS ? зроблена спецыяльна для hw/sw ecu дакладна, паспрабаваць адаптаваць damos, нават на парытэт? тып эбу не прыводзіць ні да якіх вынікаў.
    у парытэт? hw і sw па-рознаму, часам з дапамогай зрушэння атрымоўваецца пераварыць занадта... але знайсці зрушэнне справядліва, не ? прагулка.

я, як правіла, damos бяру толькі ў якасці спасылкі, там я бяру інфармацыю карысна на ідэнтыфікатары восяў і каэфіцыенты памножыць на значэння.

у winols я высока цаню той факт, што восі і значэння, якія маюць лагічны сэнс, на ECM павінен заўседы працаваць "уяўленне"...
    навучыцца чытаць карты, правільна я думаю, гэта першы крок, каб навучыцца супастаўляць з палітыкай.

Потым, вядома, вопыт і абмен гэтымі фактарамі з'яўляюцца незаменныя і каштоўныя, але для гэтага існуюць форумы.
    Шкада, што не заўседы людзі ? даступна раскрываць свае "сакрэты" (палішынеля ?)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Вы на самой справе галоўная праблема ? не ведаю, l-зрушэнне ўстаўкі, і правільна, без зрушэння кажа мне, што многія карты не былі зразуметыя, мы lavorer? трохі....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Вы на самой справе галоўная праблема ? не ведаю, l-зрушэнне ўстаўкі, і правільна, без зрушэння кажа мне, што многія карты не былі зразуметыя, мы lavorer? трохі....
    Не прапусціце ні занадта шмат часу... загрузіць файл .HEX/.БЭН падлучаны да damos і экстраполирует інфармацыю.

вось прымацаваны файл з карты geom зменнай. калі паглядзець ? нейкі ўтыліты?

VNT_CALC.zip

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    дзякуй 1000 дакумент не ўсе (амаль ніхто) не гатовыя аказаць дапамогу, як гэта робіце вы , усе роўна, якая версія winols выкарыстоўвае ? я на windows 8 не магу запусціць толькі дэма-версію з сайта evc ...але на гэтым не магу загрузіць damos ...у мяне поўная версія а ? больш ціха, і гэта ідзе толькі на xp

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    дзякуй 1000 дакумент не ўсе (амаль ніхто) не гатовыя аказаць дапамогу, як гэта робіце вы , усе роўна, якая версія winols выкарыстоўвае ? я на windows 8 не магу запусціць толькі дэма-версію з сайта evc ...але на гэтым не магу загрузіць damos ...у мяне поўная версія а ? больш ціха, і гэта ідзе толькі на xp
    я на windows 8 і windows xp, а выкарыстанне адной і той жа версіі 2.24 full. працуе без праблем...
    дазвольце мне ведаць, калі вырашыце з гэтай сістэмай..? спачатку пераканайцеся ў тым, што ў ****llo механік, у вас не ўзнікне праблем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Сення я чысты, датчык ціску, не было spprchissimo але нават вельмі... Проста мне атрымаць гэтую адзін вакуумметр я раблю таксама іншыя элементы кіравання... А я бачыў ваш файл, і я зразумеў, змены, якія вы робіце, і як толькі я спрабую нават я

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Сення я чысты, датчык ціску, не было spprchissimo але нават вельмі... Проста мне атрымаць гэтую адзін вакуумметр я раблю таксама іншыя элементы кіравання... А я бачыў ваш файл, і я зразумеў, змены, якія вы робіце, і як толькі я спрабую нават я
    калі вы хочаце крыху праверыць, ці (...датчык) мой вы кладзеце смяяцца
    пытанне, вы egr, як ты адключаны ? ад БІТ або maxando табліцы ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Я паслаў карту на максімальнае значэнне і сення свае я вырвалася канчаткова з машыны, паставіўшы рэзістар 33 ым 5 вт і cos? мяне вынесуць, а таксама адтуліну ад калектараў з чыгуну.... Адна рэч, якую я зрабіў, і быў зняць рэцыркуляцыі пароў алею, я паставіў добры шланг, які ідзе на зямлю cos? мой прыгожы, датчык ціску застаецца чыстым і Пінта

Старонка 9 з 12 PrimaПерад ... 7891011 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •