Вынікі з 1 па 10 з 10

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293

egr-off на opel zafira, які 2.2 tdi 2005

вітаю ўсіх!
    хлопцы, вы можаце выключыць клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог на opel zafira, які 2.2 tdi 2005 года??павінна быць, па меншай меры, дыягназ адзін bosch edc 15m але я не ўпэўнены,ого зрабіў дыягностыку, каб убачыць памылкі і проста!!!загадзя дзякуй!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Неабходна змантаваць помпа nafta, ВІЦЭ-прэзідэнт, затым не ? свабодная для рэдагавання карта. Павінны мець egr электрычнай і выключэння ? можна толькі праз эмулятар...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Неабходна змантаваць помпа nafta, ВІЦЭ-прэзідэнт, затым не ? свабодная для рэдагавання карта. Павінны мець egr электрычнай і выключэння ? можна толькі праз эмулятар...
    добры дзень і дзякуй за адказ!
    зборцы помпы vp і egr і электрычная,але чытаў тут на форуме або ў ложак egr off на zafira, які 2.2 tdi edc15m ці я памыляюся???

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    У тэорыі можа быць таксама, вы можаце выдаліць яго з дапамогай праграмнага забеспячэння, для? праблема ? што не існуе інструмента, які мог чытаць эбу, калі не tech2, які, у рэшце рэшт, ці не ? сказаў, што ты не мог бы выправіць, калі нават leggessi якім-то чынам зыходны файл.

Я, калі мне трэба было, я спрабаваў з ****** і я ўзяў эмулятар ад прадаўца, у усходняй і тыя, якія я сабраў на сення не далі якіх-небудзь праблем. Выдаткі каля 100 еўра...

Вочы, што трэба шукаць што-то для egr электрычнай, а не механічнай... для апошняга існуе schemino проста для costruirselo.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    Прабачце, але не мантуе Psg16 ?
    Калі ? так певень V54 павінны зрабіць, і x, каб змяніць файл ******* ? ад p? што таму.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Citazione Першапачаткова Напісаў klajdin Visualizza Messaggio
    Прабачце, але не мантуе Psg16 ?
    Калі ? так певень V54 павінны зрабіць, і x, каб змяніць файл ******* ? ад p? што таму.
    калі ? адзін psg16 я хацеў бы пазбегнуць гуляць на гэтых відаць, што калі разбіўся, трэба змяняць увесь помпа, і варта адзін выпаліў.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    не ведаю дакладна, што збірае, я павінен бачыць, што ce пісаў на ecu, але цяпер няма такой машыны!!а v53 мяне вызначае яго як edc 15m

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я не ведаю, псж, што вы робіце з пеўня... або, па крайняй меры, я ніколі не спрабаваў з 54.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    Ен трапіў пад Opel, калі не, то вам не 54, а, павярнуўшы знаходзіцца ў рэжыме x яе ў BDM, але не ? так проста, як у Edc16

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Толькі я, здараецца, адзін з гэтых аўто, я павінен паспрабаваць гэта на v54, шчыра кажучы, выкарыстоўваю амаль ніколі. Аддаю перавагу v48.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •