Стар. 8 з 12 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima
Вынікі 71-80 з 118

Абмеркаванне: карта часу ўпырску edc15c7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Прывітанне, гэта ? другі раз пішу паведамленне, чаму? тэлефон мне істэрыку, у любым выпадку дзякуй за тлумачэнне, але не думаю, што моцна зменіцца, чаму? калі я раблю рахункі arrotondo заўседы.... Для таго, каб падзяліць, каб пра мяне ? ўяўляецца мэтазгодным, чаму? такім чынам, машына пачынае трохі дыму, калі я іду вяселы, і такім чынам, калі выпад трохі ногі да нізкіх коштах, не робіць атрутнае воблака

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    аднак, усталяваўшы манометр, я зразумеў, што ціск turbo падымаецца да 1.6, затым ўніз да 1.3, а праз некаторы час было 1.5.... C'? спосаб, каб прымусіць яе адчуваць сябе стабільна ў 1.5 у момант выпаду, пакуль я пакідаю? Я спрабаваў змяніць карты, pieburg, але так як я вельмі добра ведаю, як гэта працуе, я не магу атрымаць ціск стабільны, акрамя таго, прымаючы закрытае pieburg на нізкіх абарачэннях я не магу атрымаць гэтыя 0.5 бар, што мне трэба... як правіла, я дасягаю 0.5 каля 1750 - 1800 абаротаў, я хацеў бы атрымаць па крайняй меры, 1500 абаротаў можна?? Дзякуй усім за супрацоўніцтва план пачатку зразумець, як гэта працуе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў фабіа Visualizza Messaggio
    аднак, усталяваўшы манометр, я зразумеў, што ціск turbo падымаецца да 1.6, затым ўніз да 1.3, а праз некаторы час было 1.5.... C'? спосаб, каб прымусіць яе адчуваць сябе стабільна ў 1.5 у момант выпаду, пакуль я пакідаю? Я спрабаваў змяніць карты, pieburg, але так як я вельмі добра ведаю, як гэта працуе, я не магу атрымаць ціск стабільны, акрамя таго, прымаючы закрытае pieburg на нізкіх абарачэннях я не магу атрымаць гэтыя 0.5 бар, што мне трэба... як правіла, я дасягаю 0.5 каля 1750 - 1800 абаротаў, я хацеў бы атрымаць па крайняй меры, 1500 абаротаў можна?? Дзякуй усім за супрацоўніцтва план пачатку зразумець, як гэта працуе
    Я маю на ўвазе, мала электронікі, нават менш, чым механіка... але калі б мне прыйшлося гадаць, я думаю, што такое? ўніз (1500 аб / мін) турбіна не коціць, чаму? НЕ МОЖА штурхаць... у тым сэнсе, што есць зменных, геаметрычныя і аб'емныя, па якой турбіна не можа ісці ў чарзе ў гэтыя рэжымы, так што вы можаце "прымусіць" як вам будзе заўгодна, апрацоўкі геаметрыі, але не збіраецца з гэтым справіцца? ніколі.

якія карты геаметрыі рыскі ? пры гэтым павінна існаваць 3. Калі няма, то я не зразумеў, а ? тое, што будзе прапанавана ў пераходных рэжымаў (перадач), у кіраўніцтве "ЭКА" кіраўніцтва "СПОРТ"
    я думаю, што ECU вызначце на аснове кадраў з дапамогай якіх залежыць ад TPS.

у fluttazione ціску можа быць звязана таксама іншых фактараў.
    я controllerei ў наступнай паслядоўнасці :
    - стану "укладанні" прывада геаметрыі турбіны на (з часам захрасае, ці цячэ дрэнна...) (мой, пасля 200 тыс. км я павінен быў разблакаваць гук svitol і перакананні з дапамогай адверткі на планку)
    - засмечаных датчыка ціску на впускном калектары (заўседы пасля вядомых 200k. км, з іх 100 км зробленыя з EGR актыўная была ЗАБІТАЯ смецце, я выкарыстаў ачышчальнік для тармазоў, а ? вярнуўся зноў)
    - стан працы клапана pierburg і рэгістрацыі поўная сістэма стварэння вакууму (вы павінны мець ~ -0.9 бар на помпа, -0.7 ў скрынцы вакууму на прывад, як мінімум, вы павінны прачытаць ад-0.45-0.55) (каб зрабіць гэтыя тэсты, я ўзяў адзінага вакуумметр ад 15euro і фітынгі/трубы адэкватныя, я пайшоў, каб далучыцца ў розных частках ланцуга).
    - знос трубаправода паветра, асабліва той, што v? ад турбіны да IC (мая была вельмі падкрэслена, і ен у пару ачкоў, значнага абразіўнага зносу ў выніку трэння з праклятая шруба выступоўцы на картэр скрынкі перадач). Трубы з часам пашыраюцца і становяцца вельмі эластычныя, гэта павялічвае эфект легкіх, для якой стварае некаторыя драпіны**** да centrlina ў дакладна прытрымлівацца розныя крывыя ціску, паколькі ўяўляе свайго роду інтэр-мадуляцыі паміж пакалення і чытання турбонагнетателя)

я ў мяне праблемы рэгулявання ціску таксама карту КРЫЧЫ, толькі пасля гэтых праверак атрымалася яе пі? стабільны.

загрузіць карту на врі і паглядзець, калі вы бачыце ўсе гэта захоўваць? як з гэтым зменена, часткі з іх.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Як заўседы супер дакладны, паспрабуе? рабіць гэтыя тэсты... ва ўсякім выпадку тыя карты, якія я 3 і я імкнуся рабіць на ўсіх трох адны і тыя ж змены, нават калі ? pi? "кароткі" і два "доўгія", не маюць тыя ж значэння, што і... Аднак, вы ведаеце, выпадкова, што азначаюць значэнні на восі z, чым карты? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў фабіа Visualizza Messaggio
    Як заўседы супер дакладны, паспрабуе? рабіць гэтыя тэсты... ва ўсякім выпадку тыя карты, якія я 3 і я імкнуся рабіць на ўсіх трох адны і тыя ж змены, нават калі ? pi? "кароткі" і два "доўгія", не маюць тыя ж значэння, што і... Аднак, вы ведаеце, выпадкова, што азначаюць значэнні на восі z, чым карты? Дзякуй
    я іх заўседы інтэрпрэтуюцца (і damos я d? прычыны), як % адкрыцця прывада геаметрыі, відавочна, што гэты прывад злучаны непасрэдна з "крылцамі" мэбля турбіны.
    бакоў, у здагадцы, што сістэма ? вывучаў, каб мець, у выпадку адсутнасці націску на прывадзе, або ў выпадку няспраўнасці ecu, 0%. на 0%, кут падзення лапатак ? такі, каб не падняцца ціск, а затым, ідзе ў зваротным напрамку з разваг, значэння pi? высокія па восі Z, што адпавядае большай "рост" ціск...
    на самай справе, калі звярніце ўвагу, пры нізкіх абарачэннях рухавіка павінны быць каля 70% (максімальнае значэнне ў карце), то мы пастараемся падабраць ціск pi? як можна хутчэй, cos? дапамагчы катушку ўверх...
    вядома, карту таксама прымае пад увагу дынаміку? дызельнае паліва, впрыснутое.
    вялікая дызель будзе падарваная, больш sar? ціск выхлапных газаў на выхадзе з калектараў, такім чынам, парытэт? % ў нас будзе сіла, захаваныя на лапаткі, далей больш, з ростам IQ.
    я звычайна, я абмяжуюся толькі тым, спакладаны, выкарыстоўваючы лінейны прагноз вагаў на апошнія значэння ў карту, у вр адаптаваны для новай IQ, cos? пазбегнуць пікаў дзіўныя.
    на самай справе, з часопісаў, я не PICCI, як усе паведамляюць, але ціск, па параўнанні з гэтым "жаданы" ? заўседы выраўнаваць +/- 20 оч.
    Калі не рабіла гэтыя змены я класічны шып у адтуліну, а затым, куляючыся і падскокваючы вакол уставки.
    Рэч, не ? просты і калі вы думаеце, мяняць турбіны, падрыхтавацца да доўгай сесіі тэстаў, каб адаптаваць гэтую карту на новую геаметрыю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    ... божа мой...
    замяніць PICCI з ШЫПАМІ час f? адчуваць

(mod... калі ласка, напішыце на кнопку EDIT )

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Дык дзе я чытаю, 75 % (максімальнае значэнне ў карту), я мог бы ўсталяваць яго на 100% cos? ісці першым у чарзе? Як вы зрабіць лінейны прагноз? Я ніколі не быў добры з рахункаў XD

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    ты 75 ? але, што hw/sw у вас есць ? я ў карту-й? 70, я не...
    выкарыстанне функцыі excel, winols я капіюю усе на карту, а затым выкарыстоўваць функцыю "ПРАГНОЗ" дае, як вядомыя значэння bp і значэння, звязаныя з ей, радок за радком, я разлік новых значэнняў для новай IQ. прама цяпер ? пазней, заўтра, я бачу, вы множання excel cos? вы разумееце, як яны працуюць...

(я падкрэсліваю, што, можа быць, мой ? сістэма капусту...? да гэтага часу ен служыў мне добра...)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    ен, прабачце, я не адказаў на пытанне
    - я ніколі не спрабаваў,? я лічу, што 100% гэта занадта, у тым сэнсе, што кут падзення не ? абраны не выпадкова.
    я, напрыклад, калі ўзяць вентылятар ад кампутара і паспрабуйце soffiarci над паветрам з кампрэсара, вы ўбачыце, што на розных абарачэннях рухавіка, у вас невялікае акно, у якім паветра, што адбіваецца на лапаткі ? эфектыўным сродкам для кручэння.
    ж развагі, v? ўжываецца для турбіны... калі вы паклалі 100, напэўна, перавышае гэтую "вокны" карысна, для дадзенай частоты кручэння/IQ, якія маюць супрацьлеглае паводзіны.

Assumiti магчымыя рызыкі, і выпрабоўвае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Я разумею, што вы маеце на ўвазе.... Можа быць, я спрабую павялічыць план паверха ў надзеі не разбіць нічога... у любым выпадку знешні выгляд табліцы з трывогай, чаму? я не ведаю, выкарыстоўваць winols, і было б вялікай праца скапіяваць карту ў праграме Excel.. Дзякуй

Стар. 8 з 12 PrimaПерад ... 678910 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •