Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 61 да 70-100

Hybrid View

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК corrado's Avatar
    Quote Першапачаткова курорт Posted by sno74 View Post
    Спампаваць гэты і рабі, як я сказаў раней....
    http://www.mediafire*****/?er40gclmrdkwh7s
    я запампаваў ? я зрабіў, як вы сказалі , але ninete зрабіць, нават з вашай версіяй 1.85 ... bhoo
    не s? як зрабіць, каб гэтую тэчку ... у вас няма спасылкі на тэчкі спампаваць ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК sno74's Avatar
    але, калі я толькі што спрабаваў і працуе, трэба выдаліць папярэднюю версію цалкам або далучаецца на пк, якія вы яшчэ не ўсталявалі Ksuite.........

але, калі я толькі што спрабаваў і працуе, трэба выдаліць папярэднюю версію цалкам або далучаецца на пк, якія вы яшчэ не ўсталявалі Ksuite.........
    ок , цяпер, калі я спрабую ўсталяваць на іншым кампутары, а потым дам вам ведаць , дзякуй ;-)

(я выдаліў яго, так і тое, для kess, што для k-tag , але, мабыць, не avr? выдаліў усе)

нічога не рабіць , я таксама выкарыстаў іншы КАМПУТАР з win xp , але ў мяне такая ж праблема, я націскаю на help, то на aggirnamento дакументы, а не f? няма спампаваць

c'? спосаб ўзяць гэтую тэчку ?

дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК rodcraft86's Avatar
    ? каля месяца, што шукаю дакладную інфармацыю аб абнаўленні 2.06, здаецца, што прадаўцы першапачаткова далі нумар прашыўкі няправільна добраахвотна, каб прадаць прадукт, які ў цяперашні час стаіць вельмі мала, па тым, што вы чытаеце ў сеткі, і цяпер, 2.06 мае тую ж микропрограмму версіі 1.89, гэта азначае, што новыя магчымасці і новыя пратаколы амаль усе неактыўныя, можа быць ? былі палепшаны некаторыя памылкі папярэдняй версіі, як мая, што не чытае, ен прызнае любы edc15, я думаю, што вам трэба? чакаць яшчэ некалькі месяцаў для таго, каб атрымаць абнаўленне, дастасавальнае да 100%

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    я толькі што паспрабаваў спампаваць версію з спасылкі даступныя sno74, я ўсталяваў у sandboxie, пры запуску праграма кажа, знойдзеная новая версія ,адказаць няма, то націсніце на help,кантралюе, і вы атрымаеце абнаўлення,робіць гэта прама цяпер

Quote Першапачаткова курорт Posted by сиско View Post
    я толькі што паспрабаваў спампаваць версію з спасылкі даступныя sno74, я ўсталяваў у sandboxie, пры запуску праграма кажа, знойдзеная новая версія ,адказаць няма, то націсніце на help,кантралюе, і вы атрымаеце абнаўлення,робіць гэта прама цяпер
    і вы працуе ?
    для чаго патрэбна sandboxie ?

Quote Першапачаткова курорт Posted by сиско View Post
    ок ? паспрабаваўшы з дапамогай спасылкі Sno-але перш за ўсе, выкарыстоўваючы толькі праграмнае забеспячэнне, рэкамендаванае (sandboxie).....

Дзякуй усім ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    упэўнены, што гэта працуе, я заяўляю, што я яшчэ не інтэрфейс, але праграма, як я ўжо? устаноўлена шмат часу f? каб што-небудзь зразумець з фатаграфіі і з дадзеных, прыведзеных у файлах help, то я на віртуальную сістэму на vmware і тое, я да гэтага часу, у апошні час я таксама запампаваў апошнюю версію з афіцыйнага сайта, і я зразумеў, як і вы, што файлы, help вы не маглі-й? абнавіць, так? каб не выдаліць апошнюю версію з рызыкай, што, магчыма, застаецца што-тое, што я не f? пайсці ў добры канец ўстаноўкі папярэдняй версіі ў мяне ўсталяваная версіі звязаныя з sno74 на sandboxie ( усталюйце ў бяспечным месцы, і не перашкаджае працы аперацыйнай сістэмы) і, я паўтараю вам, што працуе, а што абнаўляеце тэчку help, які толькі што ўсталяваны ен быў пусты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК rodcraft86's Avatar
    хлопцы, мы, загрузіўшы з пасады зоркі, мне ўдалося і я запампоўваў, а таксама кіраўніцтва па эксплуатацыі ktag

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast