Старонка 7 з 10 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі з 100 61-70

Абмеркаванне: новы sw k - люкс 2.05

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    але, калі я толькі што спрабаваў і працуе, трэба выдаліць папярэднюю версію цалкам або далучаецца на пк, якія вы яшчэ не ўсталявалі Ksuite.........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Citazione Першапачаткова Напісаў rodcraft86 Visualizza Messaggio
    таму інтэрфейс і падключаецца да пк? і ідзе адмоўлена ў абнаўленне?
    не, ніколі не подключайте інтэрфейса, далучанага да інтэрнэту, вы рызыкуеце выкінуць званок бясплатны........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    але, калі я толькі што спрабаваў і працуе, трэба выдаліць папярэднюю версію цалкам або далучаецца на пк, якія вы яшчэ не ўсталявалі Ksuite.........
    ок , цяпер, калі я спрабую ўсталяваць на іншым кампутары, а потым дам вам ведаць , дзякуй ;-)

(я выдаліў яго, так і тое, для kess, што для k-tag , але, мабыць, не avr? выдаліў усе)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    не, ніколі не подключайте інтэрфейса, далучанага да інтэрнэту, вы рызыкуеце выкінуць званок бясплатны........
    такім чынам, я запампаваў афіцыйную версію ksuite, калі я націскаю на значок, каб адкрыць праграму, у мне кажа не ўдалося ўсталяваць злучэнне, затым вы адкрываеце праграму, але я не магу націснуць кнопку help, то як мне дзейнічаць?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    нічога не рабіць , я таксама выкарыстаў іншы КАМПУТАР з win xp , але ў мяне такая ж праблема, я націскаю на help, то на aggirnamento дакументы, а не f? няма спампаваць

c'? спосаб ўзяць гэтую тэчку ?

дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    я толькі што паспрабаваў спампаваць версію з спасылкі даступныя sno74, я ўсталяваў у sandboxie, пры запуску праграма кажа, знойдзеная новая версія ,адказаць няма, то націсніце на help,кантралюе, і вы атрымаеце абнаўлення,робіць гэта прама цяпер

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    я толькі што паспрабаваў спампаваць версію з спасылкі даступныя sno74, я ўсталяваў у sandboxie, пры запуску праграма кажа, знойдзеная новая версія ,адказаць няма, то націсніце на help,кантралюе, і вы атрымаеце абнаўлення,робіць гэта прама цяпер
    і вы працуе ?
    для чаго патрэбна sandboxie ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    упэўнены, што гэта працуе, я заяўляю, што я яшчэ не інтэрфейс, але праграма, як я ўжо? устаноўлена шмат часу f? каб што-небудзь зразумець з фатаграфіі і з дадзеных, прыведзеных у файлах help, то я на віртуальную сістэму на vmware і тое, я да гэтага часу, у апошні час я таксама запампаваў апошнюю версію з афіцыйнага сайта, і я зразумеў, як і вы, што файлы, help вы не маглі-й? абнавіць, так? каб не выдаліць апошнюю версію з рызыкай, што, магчыма, застаецца што-тое, што я не f? пайсці ў добры канец ўстаноўкі папярэдняй версіі ў мяне ўсталяваная версіі звязаныя з sno74 на sandboxie ( усталюйце ў бяспечным месцы, і не перашкаджае працы аперацыйнай сістэмы) і, я паўтараю вам, што працуе, а што абнаўляеце тэчку help, які толькі што ўсталяваны ен быў пусты

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    хлопцы, мы, загрузіўшы з пасады зоркі, мне ўдалося і я запампоўваў, а таксама кіраўніцтва па эксплуатацыі ktag

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dom86
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    прывітанне, хлопцы, але dv знаходзіцца спасылка зоркі

Старонка 7 з 10 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы