але, калі я толькі што спрабаваў і працуе, трэба выдаліць папярэднюю версію цалкам або далучаецца на пк, якія вы яшчэ не ўсталявалі Ksuite.........
але, калі я толькі што спрабаваў і працуе, трэба выдаліць папярэднюю версію цалкам або далучаецца на пк, якія вы яшчэ не ўсталявалі Ksuite.........
я толькі што паспрабаваў спампаваць версію з спасылкі даступныя sno74, я ўсталяваў у sandboxie, пры запуску праграма кажа, знойдзеная новая версія ,адказаць няма, то націсніце на help,кантралюе, і вы атрымаеце абнаўлення,робіць гэта прама цяпер
упэўнены, што гэта працуе, я заяўляю, што я яшчэ не інтэрфейс, але праграма, як я ўжо? устаноўлена шмат часу f? каб што-небудзь зразумець з фатаграфіі і з дадзеных, прыведзеных у файлах help, то я на віртуальную сістэму на vmware і тое, я да гэтага часу, у апошні час я таксама запампаваў апошнюю версію з афіцыйнага сайта, і я зразумеў, як і вы, што файлы, help вы не маглі-й? абнавіць, так? каб не выдаліць апошнюю версію з рызыкай, што, магчыма, застаецца што-тое, што я не f? пайсці ў добры канец ўстаноўкі папярэдняй версіі ў мяне ўсталяваная версіі звязаныя з sno74 на sandboxie ( усталюйце ў бяспечным месцы, і не перашкаджае працы аперацыйнай сістэмы) і, я паўтараю вам, што працуе, а што абнаўляеце тэчку help, які толькі што ўсталяваны ен быў пусты
хлопцы, мы, загрузіўшы з пасады зоркі, мне ўдалося і я запампоўваў, а таксама кіраўніцтва па эксплуатацыі ktag
прывітанне, хлопцы, але dv знаходзіцца спасылка зоркі