Стар. 6 з 10 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 100

Абмеркаванне: новы sw k - люкс 2.05

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Для кіраўніцтва дастаткова таго, што вы загружаеце sw з іх сайта на пк, дзе не выкарыстоўваецца toll то ў гэта sw абнавіла ўсе даведкі, калі вы скончыце, вазьміце тэчку help і змяшчаеце яе ў тым, што вы выкарыстоўваеце на вашым, скажам,****** і гульня ? зрабіў....
    Але хто-небудзь ведае, ці есць абнаўленне для Ktag

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    25
    хлопцы, хто-небудзь ужо? новая прашыўка для версіі 2.06?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di corrado
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    Для кіраўніцтва дастаткова таго, што вы загружаеце sw з іх сайта на пк, дзе не выкарыстоўваецца toll то ў гэта sw абнавіла ўсе даведкі, калі вы скончыце, вазьміце тэчку help і змяшчаеце яе ў тым, што вы выкарыстоўваеце на вашым, скажам,****** і гульня ? зрабіў....
    Але хто-небудзь ведае, ці есць абнаўленне для Ktag
    я s? што не ? pi? можна зрабіць гэтую аперацыю , кнопка help, не ? інтэрактыўныя

? можна ?........... хто-то можа ўкласці ў тэчку ?

Дзякуй !

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Я проста паспрабаваў на гэтым пк у мяне версія 1.89 падключыць інтэрнэт кажа мне выяўленні новай версіі 2.06 кажа мне, ці вы хочаце абнавіць адказваю " не", то Дапамажыце я націскаю на Kess v2 кантралюе і я запампаваў help.....
    Паўтарыце спробу, магчыма, вы няправільна што-то.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Конрад, вы маеце рацыю, я на пк я версія 1.83 або 1.89, не памятаю з дакладнасцю, і вядзе сябе, як кажа sno74 cio? пры запуску бачым, што c'? новую версію, калі вы кажаце, няма не абнаўляецца? кнопкі help ? актыўны і пакінуць вас абнавіць help; на адным пк я усталяваў версію 2.06 і кнопку help, не ? актыўны

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    Конрад, вы маеце рацыю, я на пк я версія 1.83 або 1.89, не памятаю з дакладнасцю, і вядзе сябе, як кажа sno74 cio? пры запуску бачым, што c'? новую версію, калі вы кажаце, няма не абнаўляецца? кнопкі help ? актыўны і пакінуць вас абнавіць help; на адным пк я усталяваў версію 2.06 і кнопку help, не ? актыўны

сапраўды , я запампаваў версію 2.06 і тое, што ў мяне есць ? адзін 2.06 , я s? якія павінны быць заблакаваныя функцыя ...

хто-то мякка, можа allegarmi тэчку )

дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Спампаваць гэты і рабі, як я сказаў раней....
    http://www.mediafire*****/?er40gclmrdkwh7s

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    Спампаваць гэты і рабі, як я сказаў раней....
    http://www.mediafire*****/?er40gclmrdkwh7s
    я запампаваў ? я зрабіў, як вы сказалі , але ninete зрабіць, нават з вашай версіяй 1.85 ... bhoo
    не s? як зрабіць, каб гэтую тэчку ... у вас няма спасылкі на тэчкі спампаваць ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    ? каля месяца, што шукаю дакладную інфармацыю аб абнаўленні 2.06, здаецца, што прадаўцы першапачаткова далі нумар прашыўкі няправільна добраахвотна, каб прадаць прадукт, які ў цяперашні час стаіць вельмі мала, па тым, што вы чытаеце ў сеткі, і цяпер, 2.06 мае тую ж микропрограмму версіі 1.89, гэта азначае, што новыя магчымасці і новыя пратаколы амаль усе неактыўныя, можа быць ? былі палепшаны некаторыя памылкі папярэдняй версіі, як мая, што не чытае, ен прызнае любы edc15, я думаю, што вам трэба? чакаць яшчэ некалькі месяцаў для таго, каб атрымаць абнаўленне, дастасавальнае да 100%

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    Я проста паспрабаваў на гэтым пк у мяне версія 1.89 падключыць інтэрнэт кажа мне выяўленні новай версіі 2.06 кажа мне, ці вы хочаце абнавіць адказваю " не", то Дапамажыце я націскаю на Kess v2 кантралюе і я запампаваў help.....
    Паўтарыце спробу, магчыма, вы няправільна што-то.....
    таму інтэрфейс і падключаецца да пк? і ідзе адмоўлена ў абнаўленне?

Стар. 6 з 10 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •