Стар. 6 з 12 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 118

Абмеркаванне: карта часу ўпырску edc15c7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    дзякуй за адказ, я зразумеў, што я павінен змяніць толькі ў месцах, дзе do-й? дызель(што таксама пі? проста) ...? я хацеў бы, каб змяненне SOI, пачынаючы з IQ 30-40, чаму? я ведаю, што СОЙ арыгінальныя зроблены па стандартах еўра-3 і таму вы думаеце, забруджваюць менш, і не ісці моцны (((я нават не ведаю, колькі яны градусаў post ін'екцый ідэалы ,я ведаў, 5 пацверджаны? ) .. ***** unque, калі змяняецца толькі там, дзе трэба, я карту SOI з ціснуў вельмі высокімі , ? правільна ? апошняе пытанне ..., каб штурхаць аўтамабіль да 5000 абаротаў, я павінен "стварыць" карту, у якой ен плоскі ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы можаце адправіцца ў moddare авансаў і тэрміны 30-40 мм3..ніхто не забараняе...
    факт ? што авансавыя плацяжы для дызеля, дапамагаюць да пэўнага моманту..калі перабраць, вы ствараеце сур'езны шкоду...памятаеце, што для кожнай ступені наперад, мае, у сярэднім, у камеры згарання павелічэнне 10бар....мяжа для 115cv па мне ? у 180-190 бар....акрамя таго, вы richiano цяжкіх паломак, перш за ўсе, у****лло у imbiellaggio...
    градусаў максімальныя пост ўпырску памяркоўныя, як правіла, на 8 клапанаў, але таксама і на іншыя рухавікі і 10? пасля гэтага парога вы шмат дыму ? вельмі цепла.....асабліва апошні не стаіць на рухавік у цэлым....ідэальна было б ўсталяваць тэрмапары egt і кантраляваць egt....
    для "форма" карта не preocupparti занадта карта павінна быць функцыянальнай, тое, што вы хочаце атрымаць эстэтычна не прыгожа.....
    каб штурхаць аўтамабіль да 5000 абаротаў падаюць дызельнае паліва і паветра правільныя....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    манро дзякуй за час, які я прысвячаю, цяпер я буду рабіць 2 рахункі і я раблю новую карту...я дам вам ведаць, як яна ідзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Прывітанне ўсім... карту, што я зрабіў, ідзе вельмі моцны, з разліку авансавых дым і практычна зніклі... Я пі? або менш 7.5 s ад 0-100 з 100mm3 дызельнага паліва, 1400 бар і 1.6 пік турба... Я цалкам задаволены, але я не ведаю, калі вы можаце? рабіць лепш з аўто ori

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў фабіа Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім... карту, што я зрабіў, ідзе вельмі моцны, з разліку авансавых дым і практычна зніклі... Я пі? або менш 7.5 s ад 0-100 з 100mm3 дызельнага паліва, 1400 бар і 1.6 пік турба... Я цалкам задаволены, але я не ведаю, калі вы можаце? рабіць лепш з аўто ori
    я хацеў бы проста ўбачыць яе... cos? можа быць, я бяру
    у любым выпадку, пік 1.6 ? трохі.. як st? пастаянна ? я баюся ў сябе больш за 1,3 бар з turbazza арыгінальны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    адна рэч,...
    як вам удалося прачытаць 1.6 ? датчык арыгінальны стаіць машына, насычаным 2.5 бар (абсалютных) . так ? вельмі верагодна, што чытанне, так і па-за маштабу... а можа і ў калектар, у вас нават больш?... правярае, ці добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Няма, вы турбавацца ўжо? я ведаў, на самай справе ў мяне усталяваны манометр

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў фабіа Visualizza Messaggio
    Няма, вы турбавацца ўжо? я ведаў, на самай справе ў мяне усталяваны манометр
    але, як вы па дамоўленасці ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    1.5... Але на пятай перадачы, на высокіх абарачэннях падымаецца трохі ў 1.6 але не заўседы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    ... для мяне ? безумоўна, занадта шмат, і а канстанты 1.5 на 1749 арыгінальны, для мяне так шмат... але, можа быць, вас доўжыцца
    прымаючы сярэднія дадзеныя... каб зрабіць 100mm3 у 1.5 у вас есць afr каля 14,5... не паліць ?

Стар. 6 з 12 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •