Я згодны, што складана, але не думаю, што карта з "плато" авансы ад 1500rpm ўверх можа працаваць добра! Акрамя ўсяго, фітынгі бы таксама трохі крутыя!
Я згодны, што складана, але не думаю, што карта з "плато" авансы ад 1500rpm ўверх можа працаваць добра! Акрамя ўсяго, фітынгі бы таксама трохі крутыя!
Я convintissimo, якія blockquote? дрэнна? я хацеў паспрабаваць (калі не было рызыкі трэскі рухавік) для праверкі з ног эфекты авансаў на ўвесь дыяпазон!
У раене 1500-ранейшаму smusserei трохі, проста, каб не атрымаць ўдар. Не ? у мае мэты атрымаць рэзюмэ ў гэтай галіне![]()
Дайце нам ведаць тады! Цікава, не думаю, што вы можаце зламаць што-тое, але я чакаю, што ў нізкіх абаротаў шмат зла!![]()
Спрабаваў, у асноўным нічога не мяняе, для засцярогі, я тупы на 1500 і ніжэй прыкладна на 1/3 педаль газу, я спрабаваў на карту цалкам ori, можа быць ? трохі больш? responsiva, але акрамя гэтага нічога. bon я зняў гурток![]()
час inj не маюць тэндэнцыі "наладзіць" ў колькасці, але маюць тэрмінаў адкрыцця шыпамі, якія залежаць у асноўным ад ціску ў рампы, то час адкрыцця шпілька застаецца ўсе той жа, і яшчэ застаецца адкрытым, і больш колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца, таму і нармальна, што не працуе 1mm3=207 x 80 надаць 80 мм3, але там накласці? нашмат менш, бо шпількі яго адкрыць толькі адзін раз
Магутнасць і нічога без кантролю
Але а калі вам трэба гэта ведаць, каб зрабіць авансавыя плацяжы вы проста час ўпырску на карту для таго, каб calcolarti дакладнага часу ўпырску можна зрабіць з pompista да школы, вы можаце ісці побач, калі я не памыляюся, і была выкарыстана формула зарада разраду кандэнсатара
- Ва ўсякім выпадку, у прынцыпе, вы можаце зрабіць гэта..калі вы проста хочаце ведаць мікрон-дызель, то трэба дзейнічаць па-рознаму, і праз выпрабавальныя стэнды....у канцы 80 78 82 мм3 не робяць granch? розніца
Авансавыя плацяжы змяняюцца толькі на рухавіках пыласосам, на турбо змяніць, толькі калі машына ад іншых праблем пасля яе супастаўляецца без загадзя.
І дзе гэта напісана правіла??
Ну і дарма. Па-мойму змяненне авансаў ? вельмі важна, як для прадукцыйнасці, каб расход паліва. Я даў да 3 градусаў, прыкладна, у некаторых месцах нагрузкі паралізаваны' (разліку, усе з працягласцю ўпырску, ціск паліва і абароты рухавіка), і розніцу вы адчуваеце, усе ў парадку, водгук акселератара ? pi? рэактыўнай і расход паліва зніжаецца не мала, асабліва ў раене 1500-2500. На высокіх абарачэннях, а гэта далоў, а таксама трохі з невялікай нагрузкай, паколькі ін'екцыі заканчваецца нашмат раней вмт у апошнія крывыя. Гэта з арыгінала " я думаю, гэта спецыяльна, каб астудзіць хутка, рухавік у выпуск, гэта я так думаю, што калі я пакіну ходу дросельнай 4500 усе egt падаюць адразу ж, калі замест 4500 я стаўлю на нейтралы і пакідаю выйсці адразу рухавік на 850-900 rpm egt падаюць-й? павольна.
Аднак я прыйшоў таксама і за 6 градусаў і больш? на 4000 аб, не маючы машыны, што сцены, выступаючы, акрамя таго, аўтамабілі з турба-плюс і іншыя кампаненты зменены. Калі дызель будзе дадзена ў багацці, загадзя павінна быць дадзена гэтак жа адэкватна, імкнучыся не надаць занадта шмат, акрамя вмт. Таксама кіраванне afr разлічвае падключыць як з Afr-й? нізкі accelerer? працэс згарання і, такім чынам, sar? менш загадзя, і, наадварот, Afr сухопары, як правіла, мае патрэбу? загадзя больш, улічваючы іх хуткасць? згарання менш.