Выкарыстоўвайце тыя, бравазаўтра скажу якія
Выкарыстоўвайце тыя, бравазаўтра скажу якія
Выкарыстанне тытана і аўтаматычна, а мне не адкрывае іх...ўручную яшчэ не ўдалося зразумець, як вы XD
Таксама выкарыстоўваю я Тытан...калі заканчваецца, зрабіць аўтаматычны пошук, вы можаце выбраць марку і мадэль...я выкарыстоўваю тыя, Fiat Bravo 2 драйвер B202_699
Прашу прабачэння, я няправільна драйвера, які выкарыстоўваецца ? у B202_508![]()
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 04-07-2014 да 18:55
няма неабходнасці якіх-небудзь драйвераў, калі глядзець у 2d адрас, які я даў вышэй, для іншых файлаў, вы разумееце, які крывой мы кажам, і калі элементы кіравання на вашым заўседы ў 2d знойдзеце без праблем.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
вы на самай справе мне ўдалося знайсці, дзе знаходзіцца крывая паказаным вамі..толькі, што я не разумею значэння, ясна? калі гэта так мінімум ? значэнне 700giri/м?
Я думаю, што адпавядае, калі загараецца, што соль толькі на 1200, каб стабілізавацца ў 700...я падняў да 900...можа быць ? для 700 абаротаў у хвіліну, што гэтыя аўтамабілі вагацца ў межах, як мінімум, на
none \ " (няма) для адмовы??
калі машына ? нармальны, і ў вас есць праблемы з паніжаным можаце мець геаметрыю turbo заблакаваная, у такім выпадку, я прапаную вам зняць турба і даць яму добры чысты, не стаяць і паспрабаваць выправіць карту, чаму ? толькі палову працы, вядома, каб быць упэўненым, трэба зрабіць тэсты і паставіць дыягназ глыбокага.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Тады я растлумачу, ugoboss...мой брат забраў коткі і precat і цяпер выходзіць у канцы памылка p2037, калі не памыляюся...на edc15 есць значэння, павялічыць, каб пазбегнуць, што аўтамабіль пойдзе ў адмову, але ў edc16 ? адрозніваецца
калі я правільна памятаю, рабіў з такой жа праблемай і ўстаў, толькі абмежавальнік turbo для вырашэння..
на edc15 значэння, што ідзеш, напрыклад, устаўкі абмежавальніка turbo...