Стар. 16 з 23 PrimaПерад ... 61415161718 ... АпошняеUltima
Вынікі 151-160 з 221
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Я раскажу свой вопыт: у мяне 159 1900 jtdm з 2009 года. Аўтамабілі з 58000km, заўседы tagliandata і ўшчыльнення так маніякальна. Учора ,пакладу яе ў рух, і праз хвіліну я чую моцны стук у штурхачом, праклятыя саўкі swirl пайшлі у выніку ў камеру згарання. Злосць, што кавалачкі засталіся на поршань і тым не менш яны не зрабілі шкоду, але ў тым ачысткі, пракладкі галоўкі, пракладкі розныя, поўнае разгортванне і замены алею расход складае каля 550-600 еўра. Хлопцы, я лічу, пашанцавала, што я не зламаў нічога, але я рэкамендую выдаліць гэты сверб. Пракляты, хто прыдумаў гэтую сістэму.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    8
    Я хацеў бы ведаць, - ветліва, якія аперацыі мне рабіць. Практычна на цаўе засталіся дзве матылі, што рабіць? зняць, але я хацеў бы зразумець, якія адтуліны трэба закрыць? Загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Max338 Visualizza Messaggio
    Я хацеў бы ведаць, - ветліва, якія аперацыі мне рабіць. Практычна на цаўе засталіся дзве матылі, што рабіць? зняць, але я хацеў бы зразумець, якія адтуліны трэба закрыць? Загадзя дзякуй
    Тыя, dell цаўе ўвагу..
    або пі? проста вазьмі калектар ад еўра 3-4, не памятаю дакладна, alfa 147 150cv усе алюмініевыя, і вы прымацаваныя..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    як ніколі не магу чытаць абмеркавання ..? кажа мне, што я не маю правоў для прагляду

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    5
    good work! дзякуй!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    Прывітанне, тут я, нарэшце, раблю выдаліць фізічна swirl, і я хацеў бы таксама адключыць ад карты, каб зрабіць працу больш поўны і фізічна блакуе прывад. Я прашу вас, калі ? правільнае змяненне для таго, каб адключыць swirl, дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    ЛЕЧЭ
    Паведамленні
    6
    Толькі калектары euro3 без swirl і ўсе алюмініевыя. У адваротным выпадку атрымаць калектар, алюмініевы 147 MJ 150 e4 (2006-2008) і зняць менавіта шляхам усталеўкі заглушек з разьбой замест цягі. Прывад застаецца падключаным, але не працуе. Ні адна кантрольная лямпа гарыць. Выпрабавана на маей 147.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    на маей alfa 147 2006 механік выключыла swirl, і я разрэзаў восяў, на якіх былі кулаком матылькоў, а ніжняя частка служыць у якасці вечка ( механік не лічыў неабходным наразання разьбы, каб паставіць 4 шпількі, хоць я палічыў за лепшае б так). Тады я напісаў у карце, што я выклаў і дыягназу голас " клапан другаснага патоку" і мацуецца на 5%, нават калі accelero. А калі я пасылаю каманду праз тэст сервоприводов, а кошт вагаецца ад 5% да 95% прыкладна. Таму я мяркую, што цяпер зубчастыя колы блакуюцца і служаць толькі вечка! У любым выпадку, нават калі я іду на p? не па тэме ухіляючы завіхрэнні і 2 каталізатара, аўтамабіль, гэта добра, яшчэ, што вы страціце да нізкіх цэнах!!! Паскаральнік-й? адчувальныя, і адказ-й? неадкладна. Толькі p? у rumorosit? падкрэсліваецца, чаму? да мінімуму калектары цяпер пі? адкрыты, і трохі тормаз рухавіка менш, але незаўважна. Rumorosit? акцэнтуецца, таксама, гэтак жа як і выдаленыя каталізатары. Па мне лепш паставіць трубы з нержавеючай сталі. Рэкамендую выдаліць гэтыя матылі, перш чым плакаць, што рухавік, магчыма, было выдатна, перш чым вы aspirasse ўсе swirl!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    23
    прывітанне ўсім, я таксама выпадае шмат машын з праблемай матылькоў, асабліва групы "фіят" кожны раз ? прадпрыемства, для таго каб зняць калектар і зрабіць каўпачкі, але што-то больш? цяжка ? каб пераварыць гадзін працы заказчыку на 4 шапкі. :-)
    я хацеў бы задаць вам пытанне, які я спадзяюся не так па-дурному, хто-небудзь з вас праверыў, калі disabilitandole ў карту электрарухавік застаецца адкрытым, але нейтральны ці пу? рухаць? з ціскам можа зрабіць кантраст на электрарухавік і зачыніць іх?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Лодзі (LODI)
    Паведамленні
    8
    Прывітанне ўсім, у мяне croma 1.9 150cv 2008 года набыў выкарыстоўваецца ў 2012 годзе, пасля амаль год з моманту пакупкі я чуў rumoraccio паскарэнне з адпаведнай стратай магутнасці і не шпіен, праз некалькі хвілін машына вярнулася, паводзіць сябе, як заўседы, пасля двух гадоў з-за ляноты нізкіх абарачэннях, цяжкасці ў рэзюмэ і strattoni на вышыні 1800-2200 я вырашыў зняць калектар (пластык), і што я выяўляю? І зніклі ў swril трэцяга цыліндру, што параіце? Elimimino у swril астатнія або купляць новы калектар????
    Даведка!!!!

Стар. 16 з 23 PrimaПерад ... 61415161718 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •