я лічу, правільна зрабіў разлік фабіа.
менш правільны разлік gionag, дзе паказвае градусаў, каб зрабіць 1200 мс. чаму? у парытэт? часу, калі хуткасць? павялічваецца, павялічваюцца прапарцыйна ступені шляху, у той жа час.
я лічу, правільна зрабіў разлік фабіа.
менш правільны разлік gionag, дзе паказвае градусаў, каб зрабіць 1200 мс. чаму? у парытэт? часу, калі хуткасць? павялічваецца, павялічваюцца прапарцыйна ступені шляху, у той жа час.
правільна sergio... вы маеце рацыю, мне было раскладзена ў галаве перспектыву
1200ms ? я думаю, зша...
*фабіа, як вы прыйшлі да 877us з 70mmq ? які разлік вы зрабілі ?
І значэнне, запісанае ў карце фонду
што ідыет, што
што тычыцца павелічэння, я не думаю гэтага дастаткова, каб зрабіць працэнт, чым значэнне запасаў.. чаму? калі я правільна памятаю ход расходу у залежнасці ад ціску ? прагрэсіі...
*gionag тое, каб зрабіць дакладны разлік, колькі часу і, адпаведна, на колькі градусаў мне трэба, я павінен ведаць час, неабходнае для ўпырсквання пэўнага колькасці? у залежнасці ад ціску, правільна ? пасля таго, што я ведаў, што гэты час я магу прыступіць да ўсталеўкі часу ўпырску і загадзя адпаведным...галаваломкі запаўненнявядома, дзякуй за вашыя каштоўныя парады
дакладна, але тут я спынюся... я не зусім разумею, як вывесці час ўпырску
на дадзены момант я проста зрабіць "лінейны прагноз", чым тэндэнцыі апошніх слупках значна на карту грошы...
і калі я правільна памятаю графік функцыі корань ? рэверс гэтай прагрэсіі ...але паколькі гэтая формула трапляе ў назоўнік-тое, што выходзіць за ПАВІНЕН ( не ўпэўнены) мець экспанентны трэнд
я зразумеў вашыя развагі... але я хачу карту, якая ідзе моцныі, асабліва, зробленыя ad hoc, нават калі мы выст? яшчэ шмат часу, каб зразумець, як працуе, складаецца ecu ...на дадзены момант я знайшла яго ў старым месцы форум, у гэтай формуле : K = ( квадратны корань ціску ў магістралі rail * час ori )/колькасць? ўводзілі ...тады я магу казаць для новай iq ... новага часу = (k * новы iq) / корань з-за ціску ў рампы ...што скажаш ?
разлік iq абаротаў v? ва ўжо зрабіў мама, bosch картах soi..
напрыклад, каб надаць 60mm3 3000 rpm occorono 15? soi(лічбы наўздагад) цяпер, ведаючы гэта, проста перайдзіце на cecarsi ў карту час bp ў зша для 60mm3 і ведаючы, як пачынаецца і як доўга доўжыцца ў вас ўсю інфармацыю, якая вам спатрэбіцца...
увагу? iq не расце экспанентна ў ход ціск...
проста прасіць карту часоў, дзе па адной і той жа iq у розных прэс-часы мяняюцца не ў геаметрычнай прагрэсіі....
калі з 700bar і 600 us (усе нумары выпадкова) яна ўпырсквае той iq 1400 бар і заўседы 600 us ен ўпырсквае ў 4 разы больш...(у геаметрычнай прагрэсіі)...
тады я магу быць абвергнутыя ў любы час....
гэтай формулы размешчана фабіа служыць для таго, каб знайсці новы каэфіцыент K ўставіць карту часоў і карту паведамлена на новую прэс-rail, дзе абнаўленні ўсіх восях і звязаныя вр...
для rescale слупкоў, неабходна выкарыстоўваць excel...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
шчыра кажучы, я не іду за вамі.. але ? мой мяжа
давайце паглядзім, што выходзіць з-карту запасаў 147 першая серыя:
у 70 мм3 * 3000 аб. мне 11?, у карту duration, у вр з 70mm3 ў мяне есць набор значэнняў, звязаных з ціску ў магістралі rail.. я не зусім зразумеў, тут, як паступіць