Старонка 4 з 12 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40 з 118

Абмеркаванне: карта часу ўпырску edc15c7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    я лічу, правільна зрабіў разлік фабіа.
    менш правільны разлік gionag, дзе паказвае градусаў, каб зрабіць 1200 мс. чаму? у парытэт? часу, калі хуткасць? павялічваецца, павялічваюцца прапарцыйна ступені шляху, у той жа час.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    правільна sergio... вы маеце рацыю, мне было раскладзена ў галаве перспектыву

1200ms ? я думаю, зша...

*фабіа, як вы прыйшлі да 877us з 70mmq ? які разлік вы зрабілі ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    І значэнне, запісанае ў карце фонду

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    што ідыет, што

што тычыцца павелічэння, я не думаю гэтага дастаткова, каб зрабіць працэнт, чым значэнне запасаў.. чаму? калі я правільна памятаю ход расходу у залежнасці ад ціску ? прагрэсіі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    *gionag тое, каб зрабіць дакладны разлік, колькі часу і, адпаведна, на колькі градусаў мне трэба, я павінен ведаць час, неабходнае для ўпырсквання пэўнага колькасці? у залежнасці ад ціску, правільна ? пасля таго, што я ведаў, што гэты час я магу прыступіць да ўсталеўкі часу ўпырску і загадзя адпаведным...галаваломкі запаўнення вядома, дзякуй за вашыя каштоўныя парады

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    дакладна, але тут я спынюся... я не зусім разумею, як вывесці час ўпырску
    на дадзены момант я проста зрабіць "лінейны прагноз", чым тэндэнцыі апошніх слупках значна на карту грошы...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    і калі я правільна памятаю графік функцыі корань ? рэверс гэтай прагрэсіі ...але паколькі гэтая формула трапляе ў назоўнік-тое, што выходзіць за ПАВІНЕН ( не ўпэўнены) мець экспанентны трэнд

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    я зразумеў вашыя развагі... але я хачу карту, якая ідзе моцны і, асабліва, зробленыя ad hoc, нават калі мы выст? яшчэ шмат часу, каб зразумець, як працуе, складаецца ecu ...на дадзены момант я знайшла яго ў старым месцы форум, у гэтай формуле : K = ( квадратны корань ціску ў магістралі rail * час ori )/колькасць? ўводзілі ...тады я магу казаць для новай iq ... новага часу = (k * новы iq) / корань з-за ціску ў рампы ...што скажаш ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    разлік iq абаротаў v? ва ўжо зрабіў мама, bosch картах soi..
    напрыклад, каб надаць 60mm3 3000 rpm occorono 15? soi(лічбы наўздагад) цяпер, ведаючы гэта, проста перайдзіце на cecarsi ў карту час bp ў зша для 60mm3 і ведаючы, як пачынаецца і як доўга доўжыцца ў вас ўсю інфармацыю, якая вам спатрэбіцца...
    увагу? iq не расце экспанентна ў ход ціск...
    проста прасіць карту часоў, дзе па адной і той жа iq у розных прэс-часы мяняюцца не ў геаметрычнай прагрэсіі....
    калі з 700bar і 600 us (усе нумары выпадкова) яна ўпырсквае той iq 1400 бар і заўседы 600 us ен ўпырсквае ў 4 разы больш...(у геаметрычнай прагрэсіі)...
    тады я магу быць абвергнутыя ў любы час....
    гэтай формулы размешчана фабіа служыць для таго, каб знайсці новы каэфіцыент K ўставіць карту часоў і карту паведамлена на новую прэс-rail, дзе абнаўленні ўсіх восях і звязаныя вр...
    для rescale слупкоў, неабходна выкарыстоўваць excel...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    119
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    разлік iq абаротаў v? ва ўжо зрабіў мама, bosch картах soi..
    напрыклад, каб надаць 60mm3 3000 rpm occorono 15? soi(лічбы наўздагад) цяпер, ведаючы гэта, проста перайдзіце на cecarsi ў карту час bp ў зша для 60mm3 і ведаючы, як пачынаецца і як доўга доўжыцца ў вас ўсю інфармацыю, якая вам спатрэбіцца...
    увагу? iq не расце экспанентна ў ход ціск...
    проста прасіць карту часоў, дзе па адной і той жа iq у розных прэс-часы мяняюцца не ў геаметрычнай прагрэсіі....
    калі з 700bar і 600 us (усе нумары выпадкова) яна ўпырсквае той iq 1400 бар і заўседы 600 us ен ўпырсквае ў 4 разы больш...(у геаметрычнай прагрэсіі)...
    тады я магу быць абвергнутыя ў любы час....
    гэтай формулы размешчана фабіа служыць для таго, каб знайсці новы каэфіцыент K ўставіць карту часоў і карту паведамлена на новую прэс-rail, дзе абнаўленні ўсіх восях і звязаныя вр...
    для rescale слупкоў, неабходна выкарыстоўваць excel...
    шчыра кажучы, я не іду за вамі.. але ? мой мяжа

давайце паглядзім, што выходзіць з-карту запасаў 147 першая серыя:
    у 70 мм3 * 3000 аб. мне 11?, у карту duration, у вр з 70mm3 ў мяне есць набор значэнняў, звязаных з ціску ў магістралі rail.. я не зусім зразумеў, тут, як паступіць

Старонка 4 з 12 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •