Прывітанне ўсім, я спрабаваў купіць пеўня, v54, я прашу савета аб куплі са боку тых, хто яго выкарыстоўвае на самай справе, і што яна не зрабіла толькі edc16 або 15. І калі я мог бы напісаць, добры пастаўшчык, дзе яго купіць, дзякуй...
Прывітанне ўсім, я спрабаваў купіць пеўня, v54, я прашу савета аб куплі са боку тых, хто яго выкарыстоўвае на самай справе, і што яна не зрабіла толькі edc16 або 15. І калі я мог бы напісаць, добры пастаўшчык, дзе яго купіць, дзякуй...
Прывітанне Джэры паспрабуйце спытаць http://www.professionalchiptuning.net/ я думаю, вы, безумоўна, можа забяспечыць інструмент добры і надзейны..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Дзякуй за савет, як вы ведаеце, я ўжо kessv2 і ktag, але я хацеў бы пашырыць ўсе з v54, ніколі не было пеўня, і я хацеў бы ўзяць v54, прасіць? ім дзякуй, 1000
у kessv2 і ktag для чаго іх выкарыстоўваеце? паколькі з v54 ты робіш усе, як у некаторых descrzioni кажуць. З павагай.
у v54 ? вельмі добра, мае парк аўтамабіляў дастаткова поўнае і рознабаковае, у спалучэнні ktag + kessv2 ? яно таксама добрае, але менш універсальны, скажам,
у якіх выпадках патрабуецца набыцце Ktag+KessV2?
Або дыктуе, наадварот, quand'? што Пеўнік V54 не дапамагае?
па мне ? справа густу, певень не мае значную тэхнічную дапамогу, у той час як замежніка ? лепшыя ў гэтым сэнсе, а калі мы кажам аб копіі, лепш эвере ўсе. адзін збс памылкі іншага
ну за тое, у дапамогу, калі ў вас есць клоны, я мяркую, што фірмы афіцэраў
я не веру табе, - диано
для клонаў залежыць ад таго, хто табе іх прадае, c'? нават тыя, хто ад дапамогі, вельмі шмат, гарантыі, папрасіць дапамогу ў фірмах афіцыйных выкарыстоўваючы клон ? ад cerebrolesi я думаю.......
ахаха, то вы, усе роўна дзякуй за інфармацыю
цяпер я іду ў пошуках прадаўцоў-й? надзейныя!
Тысячу, тысячу дзякуй!