прывітанне,я хацеў бы меркаванне аб гэтай карце,я не знайшоў патрэбны драйвер, і я выкарыстаў адзін, але я як-то сумняваюся.
прывітанне,я хацеў бы меркаванне аб гэтай карце,я не знайшоў патрэбны драйвер, і я выкарыстаў адзін, але я як-то сумняваюся.
Гэтыя EDC16C9 трохі дэталяў..
s? брэх прачытанае ці вы хочаце перапісаць яго ад серыйных не губляць час..
вы павінны зрабіць яе ў BDM, чаму? ад серыйных чытайце і пішыце толькі палова.
карту, што зрабіў вам не даць? ніякага задавальнення, чаму? іншую палову файла і Крычы..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
col файлы ад 1mb, калі я правільна памятаю, дыспетчары, у адно -,? col файлы ад 2 mb, якія маюць падвойнае кіраванне,а з mpps чытаць усе за кошт іншых інструментаў,
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
explode82 не для smentirti але ці меў справу менавіта з такой жа аўтамабіль і паслядоўны чытае і піша палова кіравання..
гэта і файл A694_412 ў BDM мой правярае, і потым я ведаю..
http://www.professionalchiptuning.ne...5&d=1370168911
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
я загрузіў аднолькава карту, і аўтамабіль ідзе вельмі добра,я не спрабаваў у bdm бо кліент застаўся задаволены,дзякуй за вашыя парады.
я буду чытаць з mpps на самай справе файл і 1 мега -, але калі я чытаю ў bdm драйвер, які я выкарыстаў, па-вашаму, добра?
Абмеркаванне кантраснага.. але ste ecu яго ў паслядоўны або няма?
Файл-гэта частковае або поўнае кіраванне рухавіком?
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !