Таму было б мэтазгодна вярнуць да 1500 абаротаў значэння да стандартным ? Стаў бы марнаваць на прадукцыйнасць. ?
Таму было б мэтазгодна вярнуць да 1500 абаротаў значэння да стандартным ? Стаў бы марнаваць на прадукцыйнасць. ?
pi? што губляць, можа быць, па-мойму, мы прыбылі відаць, што да 1500 усе змены яны робяць пі? шкоду, які яшчэ...
Ок, тады мне вярніце ўсе карты да 1500 арыгінальных і абмежавальнікі хуткасці? ?
ніхто не ў дапамогу , сення мне павінны падправіць, але я хацеў бы мець ў вашай дапамогі, каб быць гатовым сказаць яму, што дакрануцца .
Я не магу паглядзець карту, але як і сказалі іншыя карыстальнікі ori пад 1500...
Дзякуй за інфармацыю .
КАРТУ ALLIENTECH.zipКАРТУ ALLIENTECH.zipЯк вам здаецца зараз ?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Прабачце, але вы не прытрымліваюся, вы можаце быць іп? дакладна. ? I пераймальнік і 230-адзін і другі на 250 , я добра ведаю, што есць хуткасць? высокія але, напрыклад, 170 л. с дасягае 221 км ад запасаў фактычныя. таму я думаю, што 230 фактычныя, калі вы знойдзеце легкі спуск, вы маглі гэта бачыць .