Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 32
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tuommo89
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149

праблема смурод бэнзыну unburned bmw 325i пасля замены вала впускных клапанаў

усім прывітанне, у мяне праблема, пасля змены камеры (284?/272? стральба пачынаецца на сярэдніх абарачэннях , 3000/3400giri скажам) мой bmw e30 325i 170cv 0261200382, пахне benza unburned і не трымае яшчэ добра мінімуму ( мармыча занадта)
    як я лінейкай чыніць карту? чаму? я таксама хацеў бы даць яму добры адлюстравання, каб зменшыць з кулачкамі новы, дзякуй

я таксама хацеў бы ведаць, калі можна было выдаліць лямбда-зонд на карце

прыкладаю файл
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    ніхто? =(

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    Калі ў вас пах бензіну пасля змены кулачкоў, калі ласка, праверце фазы газаразмеркавання, магчыма, з транспарціра і компараторы

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    так што не ? праблема ў карце, або лепш сказаць, што можна вырашыць іншымі спосабамі, больш панізіць бензін, карта нізкіх абарачэннях.....
    прыгожа, робячы карту вы можаце атрымаць qlks карту - cam - калектары з нержавеючай сталі і спартыўны фільтр?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    З карту блок разгрузкі і фільтрацыі, вы можаце атрымаць добрыя вынікі, праблемы і што вы адчуваеце, buzza бензіну пасля змены кулачкоў, а гэта не есць добра, можна паменшыць колькасць бензіну да мінімуму, але вы б 2 праблемы: 1 не правільна вырашыць праблему, а затым, калі карты ў centralna акрамя павелічэння прадукцыйнасці, павелічэння праблем. 2 б вы smagrire адносіны specchiometrico з магчымыя праблемы, і нават сур'езныя ( поршні на фота, галовы спалілі, і інш....). Памятаеце, што smagrendo рызыкі падняць занадта тэмпература ў гульню. Я да sistemerei ўсе ****llo meccanic, і толькі з упэўненасцю ў 1000%, што ўсе ок, пайду гуляць у эбу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di macinische90
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Citazione Першапачаткова Напісаў hftdelta Visualizza Messaggio
    з карту блок разгрузкі і фільтрацыі, вы можаце атрымаць добрыя вынікі, праблемы і што вы адчуваеце, buzza бензіну пасля змены кулачкоў, а гэта не есць добра, можна паменшыць колькасць бензіну да мінімуму, але вы б 2 праблемы: 1 не правільна вырашыць праблему, а затым, калі карты ў centralna акрамя павелічэння прадукцыйнасці, павелічэння праблем. 2 б вы smagrire адносіны specchiometrico з магчымыя праблемы, і нават сур'езныя ( поршні на фота, галовы спалілі, і інш....). Памятаеце, што smagrendo рызыкі падняць занадта тэмпература ў гульню. Я да sistemerei ўсе ****llo meccanic, і толькі з упэўненасцю ў 1000%, што ўсе ок, пайду гуляць у эбу
    справаздача specchiometrico??????? Ahahahaahhahaahahahah

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    Citazione Першапачаткова Напісаў macinische90 Visualizza Messaggio
    справаздача specchiometrico??????? Ahahahaahhahaahahahah
    Крык страху ці таму, што вы не ведаеце, што

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    і як я гэта раблю? у механік робіць гэта ціха, ці мы хочам майстэрні, прыгожая абсталяваная кухня?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    149
    а то не было стехиометрической?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Але гэты дыяпазон з гэтых пераходах ад 284?/272? для якой карысці?
    cio? выкарыстанне дарожнай слалам, ўздым і бег? дзе lai знайсці пастаўшчыка, што выкарыстанне tell параіў?
    дай нам якую-небудзь інфармацыю, у пі?..
    не, і мы заўседы з гэтымі 325i у руках..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •