Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь ведае, чым сувязь c ? паміж расходомер паветра і круіз-кантроль? Паколькі ў мяне датчык выдатку паветра аддзелены см ніколі не працуе круіз? Вы хочаце, што есць працы ў залежнасці ад паветра вымяраецца?
Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь ведае, чым сувязь c ? паміж расходомер паветра і круіз-кантроль? Паколькі ў мяне датчык выдатку паветра аддзелены см ніколі не працуе круіз? Вы хочаце, што есць працы ў залежнасці ад паветра вымяраецца?
L памылка сістэмы ? толькі : датчык датчык выдатку паветра, затым sar? як вы кажаце, што адключае круіз..
Калі вы не ведаеце, колькі паветра трапляе, як ведаеце, як паскорыць? Блок кіравання працуе, па логіцы, не для "каля"
nn пісаць дзярмо, калі не ведаеш, як гэта працуе, ці толькі ў выпадку, калі вы павінны дабрацца да 80
ОК, працуе,але логіка ? настолькі разумны, што цяпер, што c ? што-то не так счытвае значэнне max на самай справе машына нават калі ? у recovery, то гэта нармальна.
калі цяга ў debimatro эбу задае фіксаванае значэнне, так што рухавік функцыі, у любым выпадку, не ? у recovery у адваротным выпадку, не павінна быць больш за 3000 аб, у вас есць кантрольная лямпа mil гарыць, але дазваляе працаваць у любым выпадку.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
таксама мне здаецца вельмі дзіўным, што гэтыя дзве рэчы звязаныя...упэўнены, што вы не працуе, калі ты адключыў датчык выдатку паветра?