Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima
Вынікі з 43 11-20

Абмеркаванне: galletto v53 і windows 7

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di macinische90
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    узяў клон v54, усе працуе, на windows 7 64bit без вірусаў, нават калі з lantivirus nn хацелася ведаць, і ў мяне avira, ба...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў macinische90 Visualizza Messaggio
    узяў клон v54, усе працуе, на windows 7 64bit без вірусаў, нават калі з lantivirus nn хацелася ведаць, і ў мяне avira, ба...
    Прывітанне, толькі што ў вас есць p? часу адкрыць інструмент і паглядзець што вы купілі, гэта hw gi? есць некалькі праблем, для 32-бітных, сцэнар, які вы ўсталеўваеце, падаюць у прамовы і дата Asian language, у гэтай версіі, што называюць v54 ? горш, чым версія, што яны называюць v53 з душавой гладкай....і на тое есць некалькі мануфактур......З грошы, вы не можаце? мець l' надзейнасць? у врі або вытворчасцяў у ес, за тое, што вы ўжо заплацілі? і тое, што ўдаецца зрабіць......

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне, толькі што ў вас есць p? часу адкрыць інструмент і паглядзець што вы купілі, гэта hw gi? есць некалькі праблем, для 32-бітных, сцэнар, які вы ўсталеўваеце, падаюць у прамовы і дата Asian language, у гэтай версіі, што называюць v54 ? горш, чым версія, што яны называюць v53 з душавой гладкай....і на тое есць некалькі мануфактур......З грошы, вы не можаце? мець l' надзейнасць? у врі або вытворчасцяў у ес, за тое, што вы ўжо заплацілі? і тое, што ўдаецца зрабіць......
    Не c ? патрэбен скрыпт працуе вельмі добра, без змены даты ці іншыя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    І я паўтараю, без аніякага ўсплеску паміж датамі і рознае дзярмо, усе ідзе да вялікай; я выкарыстоўваю яго на Windows 7 32bit і я спрабаваў на Windows 7 64Bit!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    думаю, што гэта праблема на маім кампутары... чаму? я сапраўды шмат рэчаў, пакласці на у тым ліку шмат працы і, каб пазбегнуць любых кароста у мяне ў распараджэнне іншы кампутар толькі для эбу... так што я толькі зрабіў некаторыя выпрабаванні. Але калі вы кажаце, так, я ў гэта веру ... можа быць, калі дазволіць час-другое, я таксама зноў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    Прывітанне macinische90 але гэта clonev54 працуе, і ? стабільна ў 7 або ? тып 53 на xp

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    172
    увагу гэта v54 ідзе вельмі добра, адзінае, на маім hp 64bit яму клопатаў l антывірус для астатніх, гэта добра,выкажам здагадку, што ў мяне адчыненыя тры клонаў і зварныя швы пакідаюць мала лепшага dipo яму elm comperati на chinavasio 8 даляраў... але я ўсе ўспомніў ад****,шчыра кажучы, я раблю больш працы, як правіла, цюнінг(што я вучуся вельмі хутка)
    прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    але я ніколі не меў праблемы з v54... але яго забеспячэння з 64-бітнай расліны, не даючы нарыс жыцця... не, антывірус і брандмаўэр няма

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    я v53, але я не мог прымусіць яго працаваць на windows 7, наогул, я б замест працы з гэтай аперацыйнай сістэмай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне v53 працуе ўжо? на win 7 32 і 64 біт......

Старонка 2 з 5 PrimaПерад 1234 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •