Стар. 45 з 54 PrimaПерад ... 354344454647 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 441 да 450 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Для мяне ты перайграў у раене 1500-2250, майце на ўвазе, што чым больш ін'екцый не пу? што трэба менш загадзя, як вы гэта зрабілі ў некаторых месцах.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Для мяне ты перайграў у раене 1500-2250, майце на ўвазе, што чым больш ін'екцый не пу? што трэба менш загадзя, як вы гэта зрабілі ў некаторых месцах.
    я ўсе разлічваецца працягласць inj і 2 рухавіка, і я параўноўваюцца адно з адным, нават калі ў рэшце рэшт я заўважыў, што яны крокам, вельмі высокія
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    вось, на самай справе я ведаў, што я перабольшыў, але я скапіяваў усе, што ад еўра 3 месца файла, дзе я працаваў на працягу некалькіх тыдняў
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Хто-небудзь ведае, у прынцыпе, як рухацца, каб авансы....даць больш нізкі iq, паступова, каб падняцца?? Я раблю тэсты, шмат, але паміж машынай больш ранняе і менш датэрміновага заўседы да 2 градусаў паміж 17.5 і 60, і паміж 1250 і 3000 абаротаў у хвіліну, вядома, што здаецца, што рухавік будуць хварэць з авансаў pii высокія і трохі больш шумна, кураць менш, чым чорны і атрымоўваецца лепш захаваць рэжым...а з меншымі загадзя і значна менш нервавацца, больш вадкасці, менш шумныя xo паліць больш і здаецца больш складаным, каб захаваць рэжым, асабліва ў гару. ...рады??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Хто-небудзь ведае, у прынцыпе, як рухацца, каб авансы....даць больш нізкі iq, паступова, каб падняцца?? Я раблю тэсты, шмат, але паміж машынай больш ранняе і менш датэрміновага заўседы да 2 градусаў паміж 17.5 і 60, і паміж 1250 і 3000 абаротаў у хвіліну, вядома, што здаецца, што рухавік будуць хварэць з авансаў pii высокія і трохі больш шумна, кураць менш, чым чорны і атрымоўваецца лепш захаваць рэжым...а з меншымі загадзя і значна менш нервавацца, больш вадкасці, менш шумныя xo паліць больш і здаецца больш складаным, каб захаваць рэжым, асабліва ў гару. ...рады??
    Адказ ты дату практычна ў адзіночку
    Пасля прыбыцця на значэнне, якое больш? вы аддаеце перавагу і дзе вы адчуваеце, што аўтамабіль ідзе лепш, пакінь яго. Тыпу, калі вы адчуваеце, што з 2 градусаў і больш? ідзе лепш, чым з картай акцыі і нават лепш, чым з +4 градусаў, то выходзіць на 2 градусы-й?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    я меў на ўвазе ў ****llo лініі кіраўніцтва....то есць, то, я думаю, што з 4 градусаў ламаецца ўсе...многія кажуць, што галоўкі блока цыліндраў і пяшчотная.
    Тады я не ведаю, вось чаму? цікава, я раблю тэсты і пытаюся ў больш вопытных савета...напрыклад, калі мы даем 2.5 графаў з паловай да ai1750, а потым выйсці зайсці і таксама? ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    я меў на ўвазе ў ****llo лініі кіраўніцтва....то есць, то, я думаю, што з 4 градусаў ламаецца ўсе...многія кажуць, што галоўкі блока цыліндраў і пяшчотная.
    Тады я не ведаю, вось чаму? цікава, я раблю тэсты і пытаюся ў больш вопытных савета...напрыклад, калі мы даем 2.5 графаў з паловай да ai1750, а потым выйсці зайсці і таксама? ?
    Калі ўбачаць rullata, што я зрабіў сення, я ведаю, што не скажуць, так і галавы.
    У любым выпадку для мяне вы павінны calcolarteli і знайсці лепшае месца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я l ўпырску l я вылічаецца на аснове часу і rail я на правільным шляху? ? Я бачыў, дыягназ, які inietto 30 40 мм3 дроту, газ, лямбда

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Я l ўпырску l я вылічаецца на аснове часу і rail я на правільным шляху? ? Я бачыў, дыягназ, які inietto 30 40 мм3 дроту, газ, лямбда
    гэта метад, які выкарыстоўвае добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Тады я moddare добра, лямбда...цяпер я ў 0,95 да 1500, а затым трохі больш высокай, каб не караць занадта шмат паліва, у другой палове дня я спрабую лямбда 1 да 1675 і smagrisco ў дыяпазоне ад 1750 да 2500, але толькі для колькасці? паветра больш, па меншай меры, не penalizzo пераключэнне перадач хутка і аднаўленне

Стар. 45 з 54 PrimaПерад ... 354344454647 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •