Я спрабую выдаліць карту l egr на гэтай машыне, alfa brera 2.4 200 л, але мне так і не ўдалося ні з выключэння, калі не carsoftware, чаму? робячы дыягназ, актывізуе клапан працуе, як ніколі?
Дайце мне вочы, дзе я памыліўся?
Я спрабую выдаліць карту l egr на гэтай машыне, alfa brera 2.4 200 л, але мне так і не ўдалося ні з выключэння, калі не carsoftware, чаму? робячы дыягназ, актывізуе клапан працуе, як ніколі?
Дайце мне вочы, дзе я памыліўся?
Пошук на форуме абмеркаванне edc16 давайце вучыцца l? мне здаецца, што вы знойдзеце ўсе, што трэба, каб выдаліць сістэмы рэцыркуляцыі ог без выкарыстання праграмнага забеспячэння, дастаткова змяніць некалькі крывых, і вы на месцы. Калі вы не знайшлі нічога, як толькі я магу вам месца экрана з адрасы правільныя. На маей 159, які мае той жа рухавік вашага выдатна працуе
я думаю, што так
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
не трэба глядзець клапан, калі ен працуе ў дыягностыцы актыўнай, трэба глядзець на рухавіку, калі ? заўседы off, як мінімум, што паскарае і выпуску.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
у тэорыі, калі кантроль ? зачынена і не павінна працаваць, ці вы?
legendary... правяраў гэты мод, думаў я, але я не спрабаваў.
у горадзе я блока цыліндраў тысячу разоў у гэтай мяккай злегку змяніць паслядоўнасць, але я ўпэўнены ў 99per%, што яны іх праверкі, выпрабаванні і faccci ведаць
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
я зрабіў два тэсту ледзь-ледзь да і крыху пасля закрыцця, але клапан працуе
не ў вас аднаго дотыку, каб мяне ўбачыць?
я пляма, я зрабіў рэчы ў суботу раніцай, што глядзець, сара, чаму? у пятніцу я зрабіў пазней..
дыягназ кантролю ў off і клапан egr на 4%, то ўсе ок...
выбачайце, рага.