Стар. 12 з 16 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 111 да 120 159

Абмеркаванне: info пеўнік v54

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Для падлучэння певень у bdm з дзімам і звязаныя schedini спружына (для bosch мае 10-кантактны), трэба звязаць пачынаючы з dx першага выявы, якія вы змяшчаеце ў гэты апошні пост, улічваючы, што вы павінны паставіць у intermezzo спецыяльны адаптар сілкавання, які пастаўляецца разам з гала, і schedino з іголкамі вонкі і раз'ем на ўнутраны шаблон.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Для падлучэння певень у bdm з дзімам і звязаныя schedini спружына (для bosch мае 10-кантактны), трэба звязаць пачынаючы з dx першага выявы, якія вы змяшчаеце ў гэты апошні пост, улічваючы, што вы павінны паставіць у intermezzo спецыяльны адаптар сілкавання, які пастаўляецца разам з гала, і schedino з іголкамі вонкі і раз'ем на ўнутраны шаблон.
    Але выбачайце, калі я schedino спружыны, 10-кантактны, то 2 месца скачуць у становішчы 2 вольныя пляцоўкі, дакладна? Дзіма мне яшчэ трэба прыйсці, і калі, як я думаю, іголкі яшчэ зварыць, як я думаю, я павінен пераканацца, што яны супадаюць толькі ў дачыненні да участкаў, названых у фатаграфіі?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    вам застаюцца адключаныя pin-кода на sx frontae вас. то schedino, што вы прыедзеце, - 10 саветаў і блок кіравання 14 смол.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    вам застаюцца адключаныя pin-кода на sx frontae вас. то schedino, што вы прыедзеце, - 10 саветаў і блок кіравання 14 смол.
    Але толькі, каб не рабіць дзярмо, чаму? у інструкцыі galletto яны бачаць, што літаваць пін газу на 12 участках, і яны нападаюць на адаптар bosch заўседы, але ўваход з боку bdm 12 pin, якія становяцца 10 выхад на перах адрозніваецца ад таго, што давалі ў гатэлі-10 з абодвух бакоў ?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Вы павінны спытаць тых, хто яго вырабляе... працэдура ? тое.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Пасля таго, як столькі пакутаваць, і з c..або вузкі ? туды!!! Чытанне ў рэшце рэшт flash 2048 jb eeprom 8 кб. Цяпер давайце паспрабуем напісаць!!

У пачатку запісу на паведамленне chk разлічана на запіс вы хочаце выправіць гэта, я сказаў яму, няма. Я зрабіў правільна?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-06-2014 да 17:00

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Калі ў вас зменены файл з мяккім, што робіць вылічаецца аўтаматычна, тыпу titanium не трэба гэта рабіць таксама вылічыць al gallo, у адваротным выпадку належыць гэта зрабіць. Я звычайна раблю заўседы разлічваць.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Калі ў вас зменены файл з мяккім, што робіць вылічаецца аўтаматычна, тыпу titanium не трэба гэта рабіць таксама вылічыць al gallo, у адваротным выпадку належыць гэта зрабіць. Я звычайна раблю заўседы разлічваць.
    Тады мая мэта была defappare і я судзімы з раз файл flash ложак з пеўнік. Тады я напісаў непасрэдна заўседы ў bdm першы раз, сказаўшы, што не выправіць chk і пісаць ? адхіленая. Падазраваць, я перапісаў яму выправіць chk і даў мне "памылка мікра" . На што я адкрыта тытан ўзяў апрацаваны файл з калі-то зрабіў разлік chk захаваныя файлы mod і перапісаць у bdm, не сказаць, пеўнік выправіць і завяршыў зноў пісаць. Б? праз нейкі час мы бачым, калі машыны ў бок. PS : у канцы запісу паведамленне "выключаць 10 сек зноў ўключыць запальванне і пачакаць 10 сек, перш чым працягнуць " што ? дакладныя крокі, каб прытрымлівацца, бачыў, што, даючы ok я реф? пачакайце некалькі секунд, а затым кажа вам, каб новы "запальванне ўключана? " (якія былі ўжо? уключаны " дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    раз не разлічвае cks, вы можаце зрабіць певень, які раз fabsolo калі напісаць на flash і не працуе файл цалкам. пасля кожнай запісу варта пачакаць 10 секунд, каб даць час на flash для захоўвання новых дадзеных, тут выключэння і ўключэння ул ад дзеяння праграмы

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я задаволены!!! Мой першы bdm ? пайшоў да дасканаласці, zafira, які ? гульні з першага ўдару!! Дзякуй усім за каштоўныя парады.

Стар. 12 з 16 PrimaПерад ... 21011121314 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •