Зразумеў, паспрабуе?
Магутнасць і нічога без кантролю
Pero, па-мойму 1250 1500 nom згаджаецца даць 2 градусаў, вы губляеце шмат spool turbo-другое, з паступовае павелічэнне ад 0.5 да 2 градусаў, і мы бачым, калі яна паляпшае....лямбда-гэта добра ў дадзеным выпадку нават больш худы, па мне, так? маючы inj, якая доўжыцца больш, чым вмт, вы можаце ператварыць нават самы худы
Вы што, страціце spool turbo я сказаў
Я ведаю, на самай справе я спрабую і дзякуй за парады
Скажам, калі вы ад паступовага росту ад 0.5 да 2 градусаў ен губляе, можа быць, трохі reattivit? але гэта даходы ад аказання паслуг. ...і я павінен праверыць, ці расход паліва на 150 км, як правіла,
Я, параўноўваючы час ўпырску і працягласць кутняй dell 140cv еўра-3 і значна больш ранняя, акрамя таго, я заўважыў, што ін'екцыі і хутчэй, на нізкіх абарачэннях эфект prex rail-й? высокая кажуць аб 0.5 1 градус менш, і праблема: калі l ўпырску і хутчэй і загадзя, больш, што вы прыдумалі, каб адправіць у шпулькі turbo? ? І роўна турбіна паміж 140 і 150cv?? Калі вы можаце скапіяваць і кіравання vgt, каб мець больш? адказ
Выбачайце, калі я раблю крок назад і...убачыў, што назва тэмы ? "давайце вучыцца " я прашу вас 2 ідэі на картах ecm аб edc16c39 на alfa 159. Стоўбцы ў карты педалі, якія ідуць больш чым на 100 % і ў 2d, чым 8192 значэнне, для чаго яны патрэбныя? . Другое пытанне: у карце маей 159 я лічу, крутоўны педалі, спорт і спорт B (яны ідэнтычныя стандартным) у Мяне кнопка sport winter на скрынцы перадач q-tronic, якая дзейнічае толькі на яе кіраванне, а не рухавіка. Вы ведаеце, калі c'? чынам, вы можаце падключыць якім-то чынам рэчы, так што, магчыма, карту педаль-й? рэактыўны, калі я ў спорт?
Стоўбцы pi? ні за чым не патрэбныя, я не магу сказаць, таму што яны зроблены( магчыма, каб лепш інтэрпрэтаваць сігнал потенциометра dell паскаральнік).. што тычыцца карты, спорт і b, трэба паспрабаваць зрабіць іх некалькі і паглядзець, калі выкарыстоўваецца адзін, а калі іншы...
тэст дасягненняў 2.jpgтэст anticipi.jpgхлопцы, месца ў 2 дотыку, як я змяніў авансы я яшчэ ў стадыі вывучэння, практычна я паправіў авансы ад euro3 на euro4 пералік вядома ўсе так як еўра-3 і значна хутчэй у ****llo працягласці кута (а значыць, і часу inj) па параўнанні з еўра 4 гэта з нізкім iq, хоць і больш павольна, у высокіх iq, я думаю з-за ціску ў рампы менш, у еўра-3 сапраўды, прашу меркаванні экспертаў