Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 11 па 19 з 19

Абмеркаванне: fiat bravo 1.6 120 л.з., faux recovery..

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Зеты
    Паведамленні
    86
    Калі б у бд або часопіса, прылада, якое запісвае падарожжа sare be лягчэй вярнуцца назад і ўбачыць тое, што адбылося, аднак, attenziona turbo і egr

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    То egr diattivata, з машынай я зрабіў шмат км, і мне больш не знайшлі нічога.
    Я даў аўтамабіль кліенту, ен здымаў даволі шмат на шашы ўсе ок , кажа мне, што дэфект не праяўляецца больш , але ? павольна, пры часткі ад "скрыжаваннях"...
    я перарабіў дыягназ і я па памылцы P010F Неадпаведнасць масы паветра/датчык выдатку паветра.
    Я заяўляю, дэфект ? той жа, што даваў часам і раней, але я не ўпэўнены, што я выдаліў пасля адключэння l egr.
    Дзіўная рэч ? што яна цяпер здаецца, што скардзіцца іншы дэфект ( відаць, што ен нас не больш, факт ) .

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    нават калі ў вас выключаны карту, калі і застаецца трохі адкрытай, таму што заблякаваны, вы можаце даць, што дэфект вылету, калі яе закрыць, нават фізічна.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Я на 100% упэўнены, што клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зачынены чаму? ? новая, па меншай меры, апошні кавалак, скажам, тое, дзе c'? як электрычная частка, што механіка, але я ведаю, што гэтая сістэма агарода, таксама мае клапан, скажам, pneomatica да гэтага для астуджэння газу і pensado, што дэфект будзе ў гару , пасля ўжо заменены клапан egr, я думаў яго прама, каб выключыць зусім рэцыркуляцыі газу.
    Толькі што цяпер з'? гэтая праблема ў вас нізкія... з гэтай памылкай, што я не ведаю, калі ? выйшаў да або пасля адключэння ад карту, цяпер круціцца, упэўнены, без памылак і сістэмы рэцыркуляцыі ог адключаны.
    што вы кажаце?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    Я на 100% упэўнены, што клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зачынены чаму? ? новая, па меншай меры, апошні кавалак, скажам, тое, дзе c'? як электрычная частка, што механіка, але я ведаю, што гэтая сістэма агарода, таксама мае клапан, скажам, pneomatica да гэтага для астуджэння газу і pensado, што дэфект будзе ў гару , пасля ўжо заменены клапан egr, я думаў яго прама, каб выключыць зусім рэцыркуляцыі газу.
    Толькі што цяпер з'? гэтая праблема ў вас нізкія... з гэтай памылкай, што я не ведаю, калі ? выйшаў да або пасля адключэння ад карту, цяпер круціцца, упэўнены, без памылак і сістэмы рэцыркуляцыі ог адключаны.
    што вы кажаце?
    ты ўпэўнены на 100%, але ў вас есць аўтамабіль, які выклікае дэфект сістэмы рэцыркуляцыі ог заблакаваны часткова адкрыта, не памятаю, пнеўматычныя клапаны гэтай мадэлі, і калі чытаць адказ Backgroop пацвярджэннем пытанні гэтыя egr, займае 5 хвілін, каб закрыць яе фізічна і зняць сумневы, але здаецца, што гэта лягчэй напісаць на форуме, замест таго, што прытрымлівацца радам.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Smontala ? откорректируйте яе.. гэта сістэма рэцыркуляцыі выхлапных газаў з сістэмай delk'агарода g
    есць праблема, на цеплаабменніку цяпло пярэдняй, так бы мовіць адбываецца дэфармацыя пластмасы вечка дэфармацыі, што робіць валачэння халодны паветра, які ідзе з впускного калектара ў камеру, дзе адбываецца абмен сістэмы рэцыркуляцыі ог, гэты паветра назад астыць настолькі хутка выхлапных газаў, якія становяцца cristallizati і цвердыя, як камень.. гэтыя газы induritti не толькі лепяцца на сценкі цеплаабменніка, але лепяцца на штоке прывада клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, блакуючы яго адразу ж.. я ? наткнуўся на pi? рухавікоў, якія маюць сістэму ў аўтамабіль be у мяне ўсталяваныя 3 клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог усе блакуюцца, у некалькі кіламетраў, у некалькіх выйдзе інфармацыя, паслугі, fiat, легкавых аўтамабіляў на гарантыі, я вырашыў замяніўшы ўсе абменніка поўны egr, тыя гарантыі, адкрываючы клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог і successimente шляхам выключэння з эбу
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    таксама можа быць праблема праводкі на датчык выдатку паветра, паспрабуйце ўбачыць continuit? кабелі паміж расходомер паветра і блок кіравання рухавіком

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Прывітанне, я не няспраўнасць клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог я абсалютна дэфект P010F Неадпаведнасць масы паветра/датчык выдатку паветра, я ведаю, што ў некаторых выпадках можа быць сістэмы рэцыркуляцыі ог, але тут ? настолькі цяжка, чаму? :
    1) з клапанам egr стары, тая ж праблема
    2) з клапанам egr новай і закрытай карце, яшчэ тая праблема.
    ? за тое, што мне цяжка верыць, што гэта яшчэ адна праблема, і то вам тут гэтыя рухавікі, дзе зачыніце фізічна?
    C'? многае, што выслізгвае ад мяне, але я не ведаю, што бачылі, што дэфект робіць гэта толькі калі хоча яна , можа быць, нават пасля 100 км напрыклад

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, я не няспраўнасць клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог я абсалютна дэфект P010F Неадпаведнасць масы паветра/датчык выдатку паветра, я ведаю, што ў некаторых выпадках можа быць сістэмы рэцыркуляцыі ог, але тут ? настолькі цяжка, чаму? :
    1) з клапанам egr стары, тая ж праблема
    2) з клапанам egr новай і закрытай карце, яшчэ тая праблема.
    ? за тое, што мне цяжка верыць, што гэта яшчэ адна праблема, і то вам тут гэтыя рухавікі, дзе зачыніце фізічна?
    C'? многае, што выслізгвае ад мяне, але я не ведаю, што бачылі, што дэфект робіць гэта толькі калі хоча яна , можа быць, нават пасля 100 км напрыклад
    Rismonta клапан Egr і праверце, фізічна пакідаючы гняздо напалі і раблю тэст, прывады, глядзіце, калі застаецца адкрытым
    Цярпенне і цнота моцных..

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •